-->
Samsung Tabletlerde Oyun Keyfinin Tadına Varın!

Samsung, farklı ihtiyaçlara hitap eden ve kullanıcıların hayatını kolaylaştıran tablet modellerinde, oyun tutkunlarının beklentilerini karşılamaya devam ediyor. Gameloft’un en çok tercih edilen özel oyunlarını kullanıcılarına ücretsiz olarak sunan Samsung, eğlenceli bir dünyanın kapılarını açıyor. Dünyanın teknoloji liderlerinden Samsung Electronics, oyun severleri düşünerek düzenlediği kampanya kapsamında; mobil oyun dünyasının önemli oyuncularından Gameloft’un en popüler paralı içeriklerinden […]

01.10.2013 | ulasufuk

Samsung, farklı ihtiyaçlara hitap eden ve kullanıcıların hayatını kolaylaştıran tablet modellerinde, oyun tutkunlarının beklentilerini karşılamaya devam ediyor. Gameloft’un en çok tercih edilen özel oyunlarını kullanıcılarına ücretsiz olarak sunan Samsung, eğlenceli bir dünyanın kapılarını açıyor.

Dünyanın teknoloji liderlerinden Samsung Electronics, oyun severleri düşünerek düzenlediği kampanya kapsamında; mobil oyun dünyasının önemli oyuncularından Gameloft’un en popüler paralı içeriklerinden 12 adet oyunu, tablet kullanıcılarına ücretsiz indirme olanağı sağlıyor. Samsung, tablet kullanıcılarını Gameloft’un popüler oyunlarıyla, fantastik, bilim-kurgu ve macera dolu bir dünyaya davet ediyor.

Gameloft’un Güney Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’dan sorumlu Başkan Yardımcısı Yann Fourneau konu ile ilgili olarak: “Gameloft olarak en iyi oyunlarımızdan bazılarını, Samsung tablet kullanıcılarına ücretsiz olarak sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Kampanyaya dahil olan Samsung tabletlerde kullanıcılar, Gameloft’un en sevilen oyunları: Asphalt 7, Modern Combat 4 ve Real Football 2013’ün de içinde bulunduğu çok güzel bir kataloğa sahip olacaklar” dedi.

Maksimum taşınabilirlik sunan ve günlük hayatı pratikleştirmeye yönelik özellikler içeren Samsung tabletler, eğlenceli içerikleri ile de kullanıcılar tarafından tercih ediliyor. Oyun tutkunlarının vazgeçemediği; Batman ve Örümcek Adam filmlerinin oyunları, savaş ve aksiyon içerikli oyunlar, çoklu oynanabilen grup oyunları ve strateji oyunlarını içeren oyun paketi, Samsung tablet kullanıcılarına maksimum eğlence sunuyor.

Note 8.0 (N5110, N5105), Note 10.1 (N8010,N8005), Tab 3 7.0 (T210, T212), Tab 3 8.0 (T310, T312), Tab 3 10.1 (P5210) modellerini yeni satın alacaklar ve daha önceden satın almış olanlar için geçerli olan kampanya kapsamında kullanıcılar, 150 TL değerinde 12 oyunu, Samsung Apps’ten ücretsiz olarak indirebilecekler.

Bu Oyunları; kampanyaya dahil edilen tablet modellerinden, Samsung Apps üzerinden ücretsiz olarak indirmek mümkün.

*Kampanya kapsamında ücretsiz sunulacak oyunlar: Asphalt 7: Heat, Backstab, Gangstar Rio: City of Saints, Modern Combat 4, N.O.V.A. 3, Shark Dash, Adventures of Tintin, Amazing Spiderman, Dark Knight Rises, Real Football 2013, Kingdom &Lords, Wild Blood.

Oyunlar hakkında bilgi:

·         Asphalt 7: Heat:   Google Play’de top paid kategorisinde 1 numarada çıkmış oldukça popüler bir yarış oyunu.

·         Amazing Spiderman: En son çekilen Örümcek Adam filminin oyunu. Aksiyon ve Örümcek Adam’ı sevenler için ideal bir seçenek.

·         Dark Knight Rises: En son çekilen Batman filminin oyunu. Aksiyon ve Batman’i sevenlere hitap ediyor.

·         Real Football 2013: Futbol sevenler, takımlarını kurabilecek veya popüler takımların başına geçerek onları zafere götürebilecekler.

·         Backstab: 18. yy.’da, Karayipler bölgesinde geçen oyun, kılıç dövüşlerini ve platform oyunlarının birleşimini korsanlık teması altında sunuyor.

·         Gangstar Rio: City of Saints:  Rio de Janerio şehrinde sizi öldürmeye çalışanlardan savaşarak intikamınızı alın. Birçok farklı araç kullanma ve düzinelerce silah çeşidi sizi bekliyor.

·         Modern Combat 4: First Person Shooter (FPS) olarak adlandırılan türe ait olan Modern Combat 4, bir askerin gözünden yapılan silahlı çatışmaları ve mücadeleleri içeriyor.

·         N.O.V.A. 3: First Person Shooter (FPS) türündeki N.O.V.A. 3, yaratıcı temasıyla bilimkurgu sevenlere hitap ediyor.

·         Shark Dash: Physics Puzzle oyun kategorisindeki Shark Dash; çizgi film tarzı grafikleriyle ön plana çıkıyor.

·         Adventures of Tintin: Ünlü çizgi roman kahramanı Tenten’in 2011 yılında Spielberg’ün yönettiği filminin tablet oyunu. FPS veya RPG’deki oyunlara nazaran daha çok macera ve bulmaca çözme öğelerinin yer aldığı popüler bir oyun.

·         Kingdom & Lords Ortaçağ evreninde geçen simulasyon ve stratejinin bir arada yer aldığı harika bir macera. Şehrini yarat, ordunu oluştur ve düşmanlarına saldır.

·         Wild Blood: Kral Arthur ve Yuvarlak Masa Şövalyeleri temasını kullanan bu dövüşlü macera oyunu, oldukça etkileyici grafiklere sahip.

 

Samsung tabletlerde oyun keyfinin tadina varin

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz