-->
PS Plus’tan Kasım Ayına Özel Yeni Oyunlar

Oyun tutkunları, bu Kasım ayı itibariyle incelemelerden yüksek puanlar almış PlayStation®3 ve PlayStation® Vita oyunlarının PlayStation®Plus’a gelmesiyle birlikte yepyeni maceralara yelken açıyor. PS Plus, sizlere Metal Gear Rising: Revengeance ve Oddworld: Stranger’s Wrath HD’yi de içeren heyecan verici yeni oyunlar sunuyor.  Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), PlayStation®Plus (PS Plus) üyelerinin faydalanacakları, PlayStation®3 (PS3™) için Metal Gear […]

14.10.2013 | ulasufuk

Oyun tutkunları, bu Kasım ayı itibariyle incelemelerden yüksek puanlar almış PlayStation®3 ve PlayStation® Vita oyunlarının PlayStation®Plus’a gelmesiyle birlikte yepyeni maceralara yelken açıyor. PS Plus, sizlere Metal Gear Rising: Revengeance ve Oddworld: Stranger’s Wrath HD’yi de içeren heyecan verici yeni oyunlar sunuyor. 

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), PlayStation®Plus (PS Plus) üyelerinin faydalanacakları, PlayStation®3 (PS3™) için Metal Gear Rising: Revengeance ve Remember Me oyunlarının yanı sıra PlayStation®Vita (PS Vita™) için Oddworld: Stranger’s Wrath HD ve MotorStorm® RC oyunlarının yer aldığı aksiyon dolu yeni Kasım ayı oyun listesini duyurdu.

360 derece kılıç kontrolü ile yepyeni bir Metal Gear deneyimi

Baş döndürücü bir aksiyon oyunu olan Metal Gear Rising: Revengeance’da, bir sayborg ninja olan Raiden’ın kontrolünü alacak ve neredeyse her şeyi kesip biçmek için onun Yüksek Frekanslı Kılıcını kullanacaksınız. 360 derece kılıç kontrolünün gücünü hissedin ve yeni bir tür Metal Gear oyununu deneyin. 26 Kasım tarihine kadar geçerli.

PS3 için ayrıca oyuncuların, insanların hafızalarına girerek değişiklikler yapabilme kabiliyetine sahip eski bir hafıza avcısı olan Nilin’in kontrolünü aldıkları Remember Me de sunulacak. Bu hızlı macerada hünerlerinizi test edin. 28 Ocak tarihine kadar geçerli.

Oddworld: Stranger’s Wrath ile yabani bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?

Yolculuk ederken oyun oynamayı sevenler; PS Vita’nızı kapın ve hırçın kasaba halkının, yerleşim yerlerini saldırgan haydutlarca istila edilmiş halde buldukları Oddworld: Stranger’s Wrath HD’de Western Mudos’un tozlu ve başıboş çorak topraklarını keşfe çıkın. Bela çıkaranları yakalamayı ve onları gelişmiş kasabalara götürerek hapse atmayı kendine görev edinmiş uzun boylu, karanlık ve gizemli bir ödül avcısı olan Stranger ile tanışın. Sağı solu belli olmayan bu macera, sizi yabani bir yolculuğa çıkaracak. 26 Kasım tarihine kadar geçerli.

Sizin arabanız hangisi?

Destansı bir yarış oyunu olan MotorStorm® RC‘de hızlı Supermini’lerden cilalı süper arabalara kadar, farklı sınıflardan uzaktan kumandalı arabaları kişiselleştirin. Yeniden düzenlenmiş MotorStorm® Festival’de bir dizi etkinliğe katılın ve madalya kazanmak, rekor kırmak ve daha fazla pistin ve aracın kilidini açmak için bu etkinlikleri kazanın. Sonuçlarınızı arkadaşlarınıza ve rakiplerinize gösterin ve ya PS3’te ya da PS Vita’da çapraz platform aracılığıyla yarışarak, sonuçlarınızı daha da ilerletmek için onlara meydan okuyun. PS3 oyuncuları dörtlü bölünmüş ekran çok oyunculu yarışlarının tadını çıkarabilir ve hem PS3™ hem de PS Vita oyuncuları serbest stilde eğlenceyi tatmak için Playground’a uğrayabilir. Bu rüya gibi çoklu platform oyununda araçlarınızı bir spor sahası boyunca ve bir paten parkının etrafında rampalardan atlatın. 26 Kasım tarihine kadar geçerli.

PS Plus’ın Vita severler için Kasım sürprizleri bitmek bilmiyor

Eğer bir PS Vita sistemi alırsanız ve onu 21 Ekim ile 31 Aralık tarihleri arasında Sony Entertainment Network hesabınıza bağlarsanız, hiçbir ek ücret ödemeden tam bir aylık PlayStation®Plus üyeliği için belge kodu içeren bir e-posta alacaksınız. Böylelikle Hızlı Oyun Koleksiyonu’na, özel PlayStation®Store indirimlerine, bulut depolamaya ve çok daha fazlasına erişebileceksiniz.

Ayrıca PlayStation®4’ün çıkışı yaklaşırken mevcut PlayStation Plus üyeleri için de güzel haberler var. Üyeliğiniz PS3’ün ve PS Vita’nın yanı sıra otomatik olarak PS4’te de geçerli olacak ve PS4 çevrimiçi çok oyunculu modlarını da içerecek.

Henüz PlayStation®Plus’a katılmamış olanlar için üye olmak, üç üyelik paketi seçme şansı ile beraber şimdi çok daha kolay. 14 TL ile 1 aylık, 29 TL ile 3 aylık, ya da 99 TL ile 12 aylık üyelik alabilirsiniz.

*En yüksek puanlar, 70+ meta kritik ortalamaya göre belirlenmiştir.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!