-->
Playstore’dan Bayram Tatiline Özel “İstanbul Kıyamet Vakti” Kampanyası

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyunseverlerin yüzünü güldüren kampanyalara devam ediyor. Yüzde yüz Türk yapımı olan “İstanbul Kıyamet Vakti” oyununun paketlerinde, % 25 indirim fırsatı 11-21 Ekim tarihleri arasında Playstore’da oyunseverleri bekliyor. TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, sunduğu indirim fırsatları ile oyunseverlerin heyecanına heyecan katıyor. Bayram tatiline özel yapılan indirim […]

11.10.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyunseverlerin yüzünü güldüren kampanyalara devam ediyor. Yüzde yüz Türk yapımı olan “İstanbul Kıyamet Vakti” oyununun paketlerinde, % 25 indirim fırsatı 11-21 Ekim tarihleri arasında Playstore’da oyunseverleri bekliyor.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, sunduğu indirim fırsatları ile oyunseverlerin heyecanına heyecan katıyor. Bayram tatiline özel yapılan indirim kampanyası ile bayram önce Playstore’da yaşanıyor.

Playstore bayram tatiline özel olarak, Türkiye’nin ilk ve tek 3B devasa çevrimiçi oyunu olan İstanbul Kıyamet Vakti’nin (İKV) oyun paketlerinde indirim kampanyası başlattı.

“İKV 6. Yıl”, “İKV Çemberlitaş”, “İKV 2500 akçe”, “İKV 1000 akçe”, “İKV 500 akçe” paketlerinin yer aldığı kampanya kapsamında % 25 indirim fırsatı Playstore’da oyunseverleri bekliyor. İKV tutkunlarını bayram ettirecek kampanya, 11-21 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak.

Kampanya kapsamında bulunan İKV paketlerinin detaylarına aşağıda yer alan linklerden ulaşabilirsiniz;

•        İKV 6. Yıl paketi

http://www.playstore.com/#!/oyun/ikv-6-yil-paketi

•        İKV Çemberlitaş paketi

http://www.playstore.com/#!/oyun/ikv-cemberlitas-paketi

•        İKV 2500 akçe

http://www.playstore.com/#!/oyun/ikv-2500-akce

•        İKV 1000 Akçe

http://www.playstore.com/#!/oyun/ikv-1000-akce

•        İKV 500 Akçe

http://www.playstore.com/#!/oyun/ikv-500-akce

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.