-->
Playstore Hafta Sonu Kampanyaları Devam Ediyor

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, popüler oyunlarda büyük indirimler sunmaya devam ediyor. Yeni kampanya kapsamında Playstore’da, ”Sleeping Dogs” fırtınası esiyor. Oyunseverler bu muhteşem oyuna % 75 indirimle, 72 TL yerine sadece 18 TL karşılığında sahip olabilecekler. TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyun tutkunlarının keyifle takip ettiği birbirinden avantajlı kampanyalarına bir […]

19.10.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, popüler oyunlarda büyük indirimler sunmaya devam ediyor. Yeni kampanya kapsamında Playstore’da, ”Sleeping Dogs” fırtınası esiyor. Oyunseverler bu muhteşem oyuna % 75 indirimle, 72 TL yerine sadece 18 TL karşılığında sahip olabilecekler.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyun tutkunlarının keyifle takip ettiği birbirinden avantajlı kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.

Playstore haftasonu kampanyasında bu kez, hikâyesi Çin’in karanlık sokaklarında geçen “Sleeping Dogs” oyunu özel bir kampanyayla oyunseverlerle buluşuyor.

Playstore’un yeni kampanyasında kullanıcılar “Sleeping Dogs ” oyununa % 75 indirimle sahip olabilecekler. Oyunseverler bu inanılmaz indirim oranı ile 72 TL olan oyun için sadece 18 TL ödeyecekler.

Kaçırılması güç olan bu muhteşem fırsat, 22 Ekim tarihine kadar geçerli olacak. Kampanyayla ilgili detaylı bilgi almak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://www.playstore.com/#!/oyun/sleeping-dogs-limited-edition

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!