-->
PES 2014 Xbox 360 Online Sorunu Çözüldü, Güncelleme Yayınlandı

PES 2014’ün Xbox 360 Versiyonunda online işlevlerin sorunsuz olarak çalışması sağlandı Konami Digital Entertainment B.V. PES 2014‘ün Xbox 360 versiyonunu etkileyen tüm online sorunlarını çözerek online işlevlerin sorunsuz çalışmasını sağlayacak yeni güncellemenin yayınlandığını duyurdu. Güncelleme PES 2014 içinden otomatik olarak kurulabilecek ve online mod ve Master League Online servislerini eklemenin yanı sıra oyunu KONAMI veri-paketleri […]

24.10.2013 | ulasufuk

PES 2014’ün Xbox 360 Versiyonunda online işlevlerin sorunsuz olarak çalışması sağlandı

Konami Digital Entertainment B.V. PES 2014‘ün Xbox 360 versiyonunu etkileyen tüm online sorunlarını çözerek online işlevlerin sorunsuz çalışmasını sağlayacak yeni güncellemenin yayınlandığını duyurdu.

Güncelleme PES 2014 içinden otomatik olarak kurulabilecek ve online mod ve Master League Online servislerini eklemenin yanı sıra oyunu KONAMI veri-paketleri ile güncelleyerek önceki mevcut sorunları da çözecek.

11-Vs-11 Online modu henüz beta aşamasında olduğundan önümüzdeki haftalarda yayınlanacak. Oyuncular ayrıca Kasım ayı içinde yapılacak diğer bir Veri Paketi güncellemesi ile 800’den fazla futbolcu yüzü güncellemesi, güncellenen kadrolar ve kullanıcı geri bildirimlerine dayanılarak yapılan geliştirmelere de sahip olacaklar.

KONAMI bu sorunların etkilediği PES 2014 kullanıcılarının gösterdikleri sabır ve anlayış için müteşekkir olduğunu belirtmek ister. Başarılı futbol oyununun genel performansını geliştirecek yeni DLC güncellemeleri de kısa süre içinde açıklanacak.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!