-->
Nova Worlds’den Bayram Havadisleri!

Kurban Bayramını oyunlarla ve etkinliklerle dolu dolu  geçirecek olan platform, NOVA alımlarında da oyuncularını sevindirecek. Oyunlarında yaptığı etkinliklerle bayramı bomba gibi geçirmeyi planlayan ekip platform üzerinden yaptığı NOVA kampanyası ile de oyuncularını sevindirecek. Bayram tatili boyunca NOVA alımı yapacak bütün oyuncularına, yaptıkları alış verişin %25’i kadar NOVA hediye! Yakın zamanda ödeme seçeneklerine ekledikleri MangırKart ve […]

10.10.2013 | ulasufuk

Kurban Bayramını oyunlarla ve etkinliklerle dolu dolu  geçirecek olan platform, NOVA alımlarında da oyuncularını sevindirecek.

Oyunlarında yaptığı etkinliklerle bayramı bomba gibi geçirmeyi planlayan ekip platform üzerinden yaptığı NOVA kampanyası ile de oyuncularını sevindirecek. Bayram tatili boyunca NOVA alımı yapacak bütün oyuncularına, yaptıkları alış verişin %25’i kadar NOVA hediye!

Yakın zamanda ödeme seçeneklerine ekledikleri MangırKart ve TTNet Ödeme ile de oyunculara alımlarda kolaylık sağlayacak.

Bayram tatili boyunca yani 14 Ekim-21 Ekim tarihleri arasında Nova Worlds platformundan The Lost Titans ve Elite Forces oyunlarına giren bütün oyuncular 2 kat Tecrübe Puanı kazanacaklar. Herzaman oyuncularının yanında olan Nova Worlds bu bayramda da oyuncularıyla birlikte olacak.

Nova Worlds tüm oyun severlerin Kurban Bayramını kutlar!

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!