-->
NBA 2K14 (İnceleme)

Işıltılı Parkelerde Şov Zamanı 2K Stüdyolarını bir konuda tebrik ederek incelemeye başlamak istiyorum. Ama bu tebrik firmanın yapmış olduğu işlerden ziyade stratejik hamlesi ile ilgili. Koskoca EaSports’u NBA oyunu yapmaktan uzaklaştıracak kadar başarılı bir seri oluşturması nedeniyle tebrik edeceğim. İnanın kolay bir iş değil. Sanırım bu noktada bir değerlendirme yapıldı ve baş edemeyeceğin rakiple uğraşma […]

22.10.2013 | ulasufuk

Işıltılı Parkelerde Şov Zamanı

2K Stüdyolarını bir konuda tebrik ederek incelemeye başlamak istiyorum. Ama bu tebrik firmanın yapmış olduğu işlerden ziyade stratejik hamlesi ile ilgili. Koskoca EaSports’u NBA oyunu yapmaktan uzaklaştıracak kadar başarılı bir seri oluşturması nedeniyle tebrik edeceğim. İnanın kolay bir iş değil. Sanırım bu noktada bir değerlendirme yapıldı ve baş edemeyeceğin rakiple uğraşma biraz bekle, geri çekil ve gücünü toplayınca tekrar hamleni vur. İşte bu strateji Ea kanalında ne kadar tutar bunu yeni nesil çıkınca göreceğiz ancak şu an ki nesille ilgili olarak gelinen noktada 2K rakipsiz olarak yoluna devam ediyor. Peki, bu durum rehavete mi yol açıyor yoksa firmayı daha da mı teşvik ediyor. İşte asıl soru bu ve biz de bunun cevabını arıyoruz…

Hemen cevaba gireyim isterseniz son yıllara kadar bu sorunun cevabı kesinlikle olumlu yöndeydi ancak özellikle 2K14 nezdinde bakıldığında birazcık rehavete düşüldüğünü belirtmeliyim. Elbette yine yenilikçi yönleri olduğu bir gerçek ancak belki de bizdeki bu memnuniyetizliğin nedeni biraz da oyunun geldiği mükemmel noktanın daha da yükseltilmesi konusundaki zorluktur. Gerçekten her yönüyle dop dolu bir yapım bizlere sunuluyor her yıl ancak yenilikler konusunda biraz daha fazlasını istemek de hakkımız sonuçta bunu verebilecek bir firma ile muhatabız.
 
NBA-2K14-inceleme1
 
Şimdi hakkını vermek lazım 2K14 birçok yeniliği bünyesinde barındırıyor. Her şeyden önce uzun zamandır beklediğim Euroleague oyuna entegre edilmiş. Hem de başarılı bir şekilde. Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes ile oynamak oldukça keyifli. Tabi bu takımları isterseniz Nba takımları ile de kapıştırabilirsiniz ancak sonuçta kendi dengeler içerisinde değerlendirmek daha gerçekçi sonuçlar ortaya çıkarıyor. Bu yenilik benim gibi birçok oyuncuyu mutlu etmiş olsa da daha tutucu oyuncuları memnun etmeyebilir. Sonuçta oyunun ismi Nba…
 
NBA-2K14-inceleme2
 
Tabi koca oyundaki tek yenilik bu değil. Daha önceki oyunlardan aşina olduğumuz MyTeam ve MyCarreer modu oldukça rağbet görecek modlar olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca yine daha önceki yapımlardan hatırlayacağınız bir modun yeniden yorumlanmış bir hali de oyuna eklenmiş ama bu sefer efsane olarak LeBron James seçilmiş. LeBron’ın Mükemmelliğe giden yolu şeklindeki bu mod seride daha önce deenmiş Jordan modunu anımsatıyor ancak ondan farklı birçok unsura sahip. Aslında böyle bir modun olması yaşayan süperstar olarak LeBron için büyük bir onur kaynağı olsa gerek. Ne bileyim bir Kobe modu, bir Shaq Modu da bekliyoruz artık 2K Games’den.

 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!