-->
Killzone Mercenary (İnceleme)

Sıkı bir fps fanı için bile fazlasıyla hızlı oynanış bu türe yabancı olanlar için ilk başlarda zor gelebilir. Ancak zaten çizgisel ilerleyiş nedeniyle neyin ne şekilde ilerleyeceğini tahmin edebiliyorsunuz. Belli bir bölgeye gitmekten başka çareniz kalmadan ilerlemek biraz garip kaçmış. Tamam elbette ki tamamıyla özgür bir oynanış beklemiyorduk sonuçta gta değil killzone oynuyoruz ancak zaten […]

21.10.2013 | ulasufuk

Sıkı bir fps fanı için bile fazlasıyla hızlı oynanış bu türe yabancı olanlar için ilk başlarda zor gelebilir. Ancak zaten çizgisel ilerleyiş nedeniyle neyin ne şekilde ilerleyeceğini tahmin edebiliyorsunuz. Belli bir bölgeye gitmekten başka çareniz kalmadan ilerlemek biraz garip kaçmış. Tamam elbette ki tamamıyla özgür bir oynanış beklemiyorduk sonuçta gta değil killzone oynuyoruz ancak zaten dar olan görüş açısı bir de oynanışla kısıtlanınca pek hoş olmamış.
 
Killzone-Mercenary-inceleme3
 
Killzone Mercenary görsellik açısından mükemmele oldukça yaklaşmış. Kullanılan renk paleti oyunun kimyası ile birebir örtüşmüş. Ayrıca karakter modellemeleri, bölüm tasarımları, ışıklandırmalar ve gölgelendirmeler son derece olumlu. Tabi tüm bunlarda Ps Vita’nın başarılı ekranın etkisi bir hayli fazla. Teknik konuda bizi ilgilendiren bir diğer husus ise elbette ki yapımın Türkçe seslendirme desteğine sahip olması. Son dönemde Türkçe yapımların ardı ardına gelmesi ve bundan Sony Türkiye’nin ciddi çabası olması takdiri hak ediyor.
 
Killzone-Mercenary-inceleme4
 
Ps Vita platformunda fps oynanır mıymış diyenlere inat geliştirilmiş gibi görünen Killzone Mercenary görevini fazlasıyla yapıyor. Sony’nin her daim güvendiği yapımlardan olan Killzone efsanesi belki de bir kez daha bensiz fps olmaz dedirtmeyi başarıyor. Her yönüyle kaliteli duran yapım Ps Vita sahiplerinin mutlaka denemesi gereken bir deneyim sunuyor.
  



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!