-->
Görkemli Kupa ve 1.000.000 Dolar Şampiyonu Bekliyor!

League of Legends Dünya Şampiyonası Finalinde Görkemli Kupa ve 1.000.000 Dolar Şampiyonu Bekliyor! E-Spor tutkunlarının merakla beklediği dev finale adını yazdıran SK Telecom T1 ve Royal Club Huang Zu takımları, şampiyonluk ünvanı için mücadele edecekler. Asya temsilcileri, 5 Ekim Cumartesi sabahı LoL TV’den yayınlanacak şampiyona finalinde kozlarını paylaşacak. Los Angeles’ın spor mabedi olan Staples Center […]

02.10.2013 | ulasufuk

League of Legends Dünya Şampiyonası Finalinde Görkemli Kupa ve 1.000.000 Dolar Şampiyonu Bekliyor!

E-Spor tutkunlarının merakla beklediği dev finale adını yazdıran SK Telecom T1 ve Royal Club Huang Zu takımları, şampiyonluk ünvanı için mücadele edecekler.

Asya temsilcileri, 5 Ekim Cumartesi sabahı LoL TV’den yayınlanacak şampiyona finalinde kozlarını paylaşacak. Los Angeles’ın spor mabedi olan Staples Center bu dev mücadeleye ev sahipliği yapacak.

League of Legends 3. Sezon Dünya Şampiyonası Finali için, 28 Eylül Cumartesi sabahı gerçekleşen yarı final maçlarında NaJin Black Sword’u 3-2’lik skorla geçen SK Telecom T1 finale adını yazdırdı. 28 Eylül Cumartesi akşamı ise sahneye çıkan Royal Club Huang Zu takımı 3-1’lik skorla Fnatic’in final hayallerini suya düşürdü. Turnuvaya yakışır mücadele sergileyen SK Telecom T1 ve Royal Club Huang Zu dev kupaya çok yaklaştı.

League of Legends 3. Sezon Dünya Şampiyonası Finali’nde, Staples Center’ın destansı atmosferinde onbinin üzerinde seyircinin ve canlı yayını takip edecek milyonlarca League of Legends hayarının önüne çıkacak olan SK Telecom T1 ve Royal Club Huang Zu, unutulmaz bir mücadelede başrol oynayacaklar.

Dünya Şampiyonası Final’i, 5 Ekim Cumartesi sabahı saat 06.00’da LoL TV ve Riot Games Türkiye Twitch.tv kanalında canlı yayında olacak. Hem bu muhteşem maçı, hem de yayın sırasında gerçekleşecek canlı röportajları izlemek için canlı yayın bağlantıları;

http://tr.leagueoflegends.com/tr/loltv

http://tr.twitch.tv/riotgamesturkish

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!