-->
Elite Forces’da Mini Turnuvadan Mega Ödüller!

Mini Lejyon Turnuvasına kaldığı yerden devam eden Elite Forces ekibi bu sefer NP ile yetinmiyor ve kazanan ekibe oyuncu ekipmanları veriyor! Elite Forces’in ilki ile oyuncuların beğenisini kazanan Mini Lejyon Turnuvası yenisi ile oyuncuların karşısına çıkıyor. Elite Forces ekibinin oyuncularıyla buluştuğu turnuvada yine canlı yayınlar ve bu sefer sadece NP ile yetinmeyen güzel hediyeler olacak. […]

03.10.2013 | ulasufuk

Mini Lejyon Turnuvasına kaldığı yerden devam eden Elite Forces ekibi bu sefer NP ile yetinmiyor ve kazanan ekibe oyuncu ekipmanları veriyor!

Elite Forces’in ilki ile oyuncuların beğenisini kazanan Mini Lejyon Turnuvası yenisi ile oyuncuların karşısına çıkıyor. Elite Forces ekibinin oyuncularıyla buluştuğu turnuvada yine canlı yayınlar ve bu sefer sadece NP ile yetinmeyen güzel hediyeler olacak.

Turnuva haricinde 30 Eylül’de oyuna eklenen yeni TDM haritası Hava Üssü – Doğu, yeni silah MK16-Scar, yeni PVE ekipmanı, bir yeni eşya ve mod sizleri bekliyor!

yeni_harita_hud

mk16 (1)

Önceki turnuva duyurusunda ödüllerin büyüyeceğini belirten ekip söylediklerini yapıyor ve bu turnuvada birinci olan ekibin bütün oyuncularına Logitech G105 Oyun Klavyesi veriyor. Bununla beraber NP ödüllerinde de geri adım atmayan ekip, dereceye giren takımlara toplamda 18.000 NP kod hediye ediyor.

minijel2

Birbirinden güzel hediyelerin sahibi ve Elite Forces ekibi ile bu heyecana ortak olmak istiyorsanız yapmanız gerek tek şey http://phpbb.novaworlds.com/viewtopic.php?f=481&t=131685 adresindeki adımları takip etmek ve eğlenceye katılmak.

 

BASIN BÜLTENİ

 

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!