-->
World of Warplanes Çıkış Tarihi Ertelendi

Wargaming, uçak savaş MMO’sunu cilalamak için ekstra zaman kazanıyor Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından Wargaming, merakla beklenen uçak savaş MMO’su World of Warplanes’in çıkış tarihinin 12-13 Kasım’a ertelendiğini duyurdu. Oyunun dünya genelindeki çıkışı, farklı bölgeler için bu iki günde gerçekleşecek. Erteleme ile birlikte World of Warplanes’in, oyunculara ilk günden itibaren daha […]

20.09.2013 | ulasufuk

Wargaming, uçak savaş MMO’sunu cilalamak için ekstra zaman kazanıyor

Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından Wargaming, merakla beklenen uçak savaş MMO’su World of Warplanes’in çıkış tarihinin 12-13 Kasım’a ertelendiğini duyurdu. Oyunun dünya genelindeki çıkışı, farklı bölgeler için bu iki günde gerçekleşecek. Erteleme ile birlikte World of Warplanes’in, oyunculara ilk günden itibaren daha zengin ve yoğun bir multiplayer deneyimi sunması bekleniyor.

World of Warplanes Global Operasyonlar Direktörü Vlad Blazerov, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Mükemmel bir oyun çıkarmak istiyoruz. Bunun için de World of Warplanes’in ihtiyacı olduğuna inandığımız son rötuşları yaptığımızdan emin olmamız gerek. Kazandığımız bu ekstra zaman, geliştirici takımın oyun dengesini mükemmelleştirmesini ve her özelliğin çok iyi çalışmasını sağlayacak.

World of Warplanes’in final sürümü yayınlandığında, beta sürecinde kazanılan deneyim puanları sıfırlanmayacak. Toplanan deneyim puanları da, katılım ve geribildirimlerini ödüllendirmek adına 5 farklı ülkenin düşük-seviye uçaklarını kullanan pilotlar arasında eşit olarak dağıtılacak.

Ekran Görüntüleri: http://213.184.232.58/press/WoWP/WoWP_Assets_Announcement_Pack.zip

World of Warplanes Açık Beta’ya katılmak için:

•          www.worldofwarplanes.eu (Avrupa)

World of Warplanes Hakkında

World of Warplanes, askeri havacılığın Altın Döneminde geçen bir uçuş savaşı MMO’sudur. Oyuncuları, göklerin hakimiyeti için ucu bucağı olmayan bir mücadelenin ortasına bırakan World of Warplanes, oyunculara  sanal pilotlar olarak kendi uçuş kariyerlerini oluşturma imkânı sunuyor. 15’e-15 yapılan savaşlarda göklerin hakimi olmak, sadece hızlıca tetiğe basmaktan

değil, aynı zamanda takım oyunu oynamaktan geçiyor. Seçilebilir 3 farklı uçak sınıfı var: Hafif ve çevik savaş uçakları ile düşmanla yakın temasa girerek “it dalaşı” yapmak, ağır zırhlı savaş uçaklarıyla doğrudan saldırılarda bulunmak ya da yeryüzü saldırı uçaklarıyla, en korunaklı hedefleri bile bomba ve diğer silâhları kullanarak yerle bir etmek mümkün.

World of Warplanes’in final sürümü, Almanya’dan, Sovyetler Birliği’nden, ABD’den, Japonya’dan ve Büyük Britanya’dan 100’ün üzerinde uçağa sahip olacak. Bu uçaklar, pek çok modüler konfigürasyonda kullanılabilecekler.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!