-->
World of Tanks 8.8 Güncellemesi Geliyor

Yeni Sovyet araçları savaşa dâhil olacak. Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, ünlü MMO’su World of Tanks’in 8.8 güncellemesini duyurdu. Kuzey Avrupa’daki oyuncular, yeni güncellemeye yarın; Kuzey Amerika’daki oyuncular ise 12 Eylül’de kavuşacaklar. Kore ve Güneydoğu Asya’da ise güncelleme, sırasıyla 16 ve 18 Eylül’de indirilebilir olacak. Güncellemeyle birlikte oyuna eklenecekler […]

10.09.2013 | ulasufuk

Yeni Sovyet araçları savaşa dâhil olacak.

Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, ünlü MMO’su World of Tanks’in 8.8 güncellemesini duyurdu. Kuzey Avrupa’daki oyuncular, yeni güncellemeye yarın; Kuzey Amerika’daki oyuncular ise 12 Eylül’de kavuşacaklar.

Kore ve Güneydoğu Asya’da ise güncelleme, sırasıyla 16 ve 18 Eylül’de indirilebilir olacak.

Güncellemeyle birlikte oyuna eklenecekler arasında yeni bir savaş alanı olan Tundra, uzun süredir beklenen Seviye 6 – Seviye 8 orta sınıf Sovyet tankları ve ülkenin en iyi orta seviye tankları arasına girecek olan Object 140 bulunuyor.

8.8 güncellemesinin getirdiği diğer önemli şeyler arasında da Seviye 4 DW ağır savaş aracı, seviye 6 VK3002 (M) orta sınıf tank, VK30001 ve VK3601’in ağır tanklara çevrilmesi ve iki yeni premium Çin tankı – Seviye 8 T-34-3 orta sınıf tank ve Seviye 8 112 ağır tankı bulunuyor.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz