-->
Wargaming, World of Tanks Assistant’ı Güncelledi

Dünyanın önde gelen ücretsiz MMO geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, mobil uygulama World of Tanks Assistant’ın 1.5.1 sürümünü bugün yayınladı. Tamamen elden geçirilen arayüzün yanı sıra güncelleme, yeni oyun içi başarımlar ve oyunla ilgili bilgiler sunuyor. 1.5.1 güncellemesiyle birlikte oyuncular, kişisel istatistiklerini, diğer oyuncu ve klanların istatistikleriyle karşılaştırabilecekler. Android, iOS ve Windows Phone mobil cihazlara […]

24.09.2013 | ulasufuk

Dünyanın önde gelen ücretsiz MMO geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, mobil uygulama World of Tanks Assistant’ın 1.5.1 sürümünü bugün yayınladı.

Tamamen elden geçirilen arayüzün yanı sıra güncelleme, yeni oyun içi başarımlar ve oyunla ilgili bilgiler sunuyor. 1.5.1 güncellemesiyle birlikte oyuncular, kişisel istatistiklerini, diğer oyuncu ve klanların istatistikleriyle karşılaştırabilecekler.

Android, iOS ve Windows Phone mobil cihazlara yüklenebilen World of Tanks Assistant ile World of Tanks oyuncu istatistiklerine, global sıralamalara ve Wargaming.net ile ilgili haberlere her an, her yerde ulaşılabiliyor. Uygulamanın sosyal medya entegrasyonu da bulunuyor.

World of Tanks Assistant’ı indirmek için, aşağıdaki adresleri ziyaret edebilirsiniz:

Appstore

Google Play

 

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!