-->
Sony’den Türk Oyunseverlere Müjde: Türkçe PlayStation Forum

Artık oyun tutkunlarının anadilinde sohbet edebileceği, paylaşımda bulunabileceği, PlayStation dünyasından en yeni haber ve etkinlikleri herkesten önce öğrenebileceği bir platformu var: Türkçe PlayStation Forum!  Yüzde 83’e yakın pazar payı ile Türkiye oyun pazarının lider, en yenilikçi, öncü ve hareketli oyuncusu Sony, Türk oyuncuları sevindirecek atılımlarına devam ediyor.Sony, KillZone, GoW Ascension, Sly Cooper: Thieves in Time, The Last of […]

17.09.2013 | ulasufuk

Artık oyun tutkunlarının anadilinde sohbet edebileceği, paylaşımda bulunabileceği, PlayStation dünyasından en yeni haber ve etkinlikleri herkesten önce öğrenebileceği bir platformu var: Türkçe PlayStation Forum! 

Yüzde 83’e yakın pazar payı ile Türkiye oyun pazarının lider, en yenilikçi, öncü ve hareketli oyuncusu Sony, Türk oyuncuları sevindirecek atılımlarına devam ediyor.Sony, KillZone, GoW Ascension, Sly Cooper: Thieves in Time, The Last of Us gibi dünya çapında çok önemli oyunların Türkçe altyazılı ve seslendirmeli versiyonlarından sonra şimdi de oyunseverleri Türkçe PlayStation Forum ile buluşturuyor.

Paylaşımlar, eğlence, ödüllü etkinlikler, hepsi Türkçe PlayStation Forum’da

Türkçe PlayStation Forum, PlayStation tutkunlarının diğer oyuncular ile iletişim kurabildiği, oyunlar, PlayStation dünyasından yenilikler ve indirim fırsatlarıyla ilgili haberleri takip edebildiği dinamik bir platform. Türkiye’nin dört bir yanından oyuncu topluluğunun hep birlikte etkinliklere katılabileceği platformda, ürün ve servisler ile ilgili soru, görüş ve öneriler de paylaşılabiliyor. Ayrıca forum, PlayStation eğlencesini paylaşmak için ödüllü etkinliklere de ev sahipliği yapıyor.

Sony’den Türkçe PlayStation Forum keyfi için: http://community.eu.playstation.com

 

forum_2

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!