-->
Pro Evolution 2014 Lansmanı Yapıldı

Maç başladı! Dünyayı kasıp kavuran, milyonlarca hayranına benzersiz bir futbol simülasyonu sunan Pro Evolution Soccer 2014 dün gece Aral’ın ev sahipliği ve Türkiye’nin en yenilikçi GSM operatörü Avea işbirliğiyle sahalara indi Futbol sevdası başkadır… Evde, işte kısaca her yerde futbol diyen taraftarların vazgeçilmez oyunu Pro Evolution Soccer serisinin yeni yüzü PES 2014, çıkış tarihine sayılı […]

17.09.2013 | ulasufuk

Maç başladı! Dünyayı kasıp kavuran, milyonlarca hayranına benzersiz bir futbol simülasyonu sunan Pro Evolution Soccer 2014 dün gece Aral’ın ev sahipliği ve Türkiye’nin en yenilikçi GSM operatörü Avea işbirliğiyle sahalara indi

Futbol sevdası başkadır… Evde, işte kısaca her yerde futbol diyen taraftarların vazgeçilmez oyunu Pro Evolution Soccer serisinin yeni yüzü PES 2014, çıkış tarihine sayılı günler kala isminden çok söz ettirecek coşkulu bir basın lansmanı ile sahalara indi. Avea işbirliği ile Aral’ın ev sahipliğinde Portaxe’de düzenlenen basın lansmanı teknoloji basının yanı sıra spor basının güçlü kalemlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

PES serisinde bugüne kadar görülen en geniş kapsamlı yeniliklere ve yeni bir dönemin başlangıcına şahit olacaksınız… Geleneksel olarak her yıl basın mensuplarını bir araya getiren ve unutulmaz turnuva deneyimi yaşatan PES, bu yıl altıncı büyük organizasyonu ile bir kez daha futbol coşkusu yaşattı. PES 2014 rakiplerini kıskandıran yeni özelliklerini ilk kez basına özel olarak organize edilen bu gecede gün yüzüne çıkarttı. Fox Engine ile güçlendirilen yeni PES, birbiri ardına sıralanan yeni özellikleri, değişen ve gelişen yeni yüzü ile katılımcıları büyüledi. PES 2014, her yıl olduğu gibi bu yıl da ‘Türkçe’ olarak sezonu açtı.

PES gecesine ilerleyen saatlere kadar süren turnuva damgasını vurdu! Basın mensupları arasında yapılan turnuva kıyasıya rekabete sahne oldu. Rakiplerine karşı üstünlük sağlamaya çalışan katılımcılar, topun kale ağları ile buluşması ile büyük coşku yaşadılar.

Turnuvaya katılarak rakiplerini mağlup etmeyi başaran Armağan Karagöz (Lig Maraton) birinci Onur Tufan (PCLabs) ikinci Alican Alkan (Beşiktaş altyapı futbolcusu) üçüncü oldu.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!