-->
Oyun Müzikleri Ait Oldukları Yerde!

Türkiye’nin ilk ve tek dijital eğlence merkezi The Game for Big Kids, yeni sezona büyük bir partiyle başlangıç yapıyor. “Sounds from Games” konseptiyle ve Cast grubunun canlı performansıyla 21 Eylül Cumartesi gecesi dünden bugüne oyun müzikleriyle unutulmaz bir gece olacak.  Gerçekleştirdiği konsept partileriyle ezber bozan ve farklı eğlence arayışında olanların uğrak yeri haline gelen The […]

17.09.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin ilk ve tek dijital eğlence merkezi The Game for Big Kids, yeni sezona büyük bir partiyle başlangıç yapıyor. “Sounds from Games” konseptiyle ve Cast grubunun canlı performansıyla 21 Eylül Cumartesi gecesi dünden bugüne oyun müzikleriyle unutulmaz bir gece olacak. 

Gerçekleştirdiği konsept partileriyle ezber bozan ve farklı eğlence arayışında olanların uğrak yeri haline gelen The Game for Big Kids, yeni sezonun ilk partisini CAST grubunun canlı performansıyla oyun müzikleri üzerine odaklıyor. Geçmişten bugüne pek çok oyunun akıllara kazınan müzikleriyle misafirler, The Game’in eşsiz ortamının tadını çıkaracaklar. O güne özel olarak hazırlanmış listeleriyle dinleyicilerini coşturacak DJ Doğa Konakoğlu’nun yanında CAST grubu da canlı performansı ile geceye renk katacak. 21 Eylül akşamı sadece oyun severler için değil, tüm müzik severlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Point Hotel Barbaros içerisinde yer alan The Game for Big Kids’te gerçekleşecek olan Sounds from Games’e, 18 yaşından büyük bütün misafirler rezervasyon yaptrarak ücretsiz olarak katılabilecek. Saat 20:00’de başlayacak bu özel partide yer almak istiyorsanız katılım listesine adınızı yazdırmayı unutmayın.

Rezervasyon için: parti@thegame.com.tr

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!