-->
Elite Forces’dan Bir Etkinlik Dalgası Daha!

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen ve çok beğenilen Mini Lejyon Turnuvasının yenisi yolda. Ayrıca yeni turnuvaların dışında oyuncular yeni haritalarla ve yapılacak etkinliklerle de tecrübe puanları ve Altınlar için kapışacaklar. Önümüzdeki hafta ile birlikte Elite Forces oyuncularını hareketli saatler bekliyor. 24 Eylül’de gelecek yeni güncelleme ile bir yeni harita (Hapishane), bir yeni silah ve dört tane yeni eşya […]

20.09.2013 | ulasufuk

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen ve çok beğenilen Mini Lejyon Turnuvasının yenisi yolda. Ayrıca yeni turnuvaların dışında oyuncular yeni haritalarla ve yapılacak etkinliklerle de tecrübe puanları ve Altınlar için kapışacaklar.

Önümüzdeki hafta ile birlikte Elite Forces oyuncularını hareketli saatler bekliyor. 24 Eylül’de gelecek yeni güncelleme ile bir yeni harita (Hapishane), bir yeni silah ve dört tane yeni eşya oyuncularla buluşacak.

prisonsk

Bunun yanı sıra oyuncuların merakla beklediği yeni Mini Lejyon Turnuvası da gelecek hafta Elite Forces ekibi tarafından açıklanacak. Bu sefer ödüller sadece NP olmayacak ve bu güzel hediyelerin sahibi olmak için daha sıkı rakipler birbirlerini bekliyor olacak.

Sadece bunlarla sınırlı kalmayan ekip çok yakında bonus tecrübe ve Altın etkinliklerini de başlatacağını dile getirdi.
Eğlenceye ve rekabete halen katılmadıysanız ya da katıldınız ve arkadaşlarınızı da ortak etmek istiyorsanız 30 Eylül’e kadar “Arkadaşını davet et!” etkinliğinden de yararlanmayı unutmayın. Bu etkinliğin detaylarını da http://ef.novaworlds.com/index.php/turkish_forums/viewthread/9095/ adresinden öğrenebilirsiniz.

EF_ark_portal2

ELITE FORCES Hakkında 

Avrupa ve Amerika’dan önce ilk olarak Türk FPS oyuncularıyla buluşan Elite Forces, sahip olduğu eşsiz Oyun Modları ve Silah Modifikasyon sistemi ile yepyeni bir FPS deneyimi vadediyor. Bilimkurgu ve klasik FPS öğelerini mükemmel grafiklerle harmanlayıp %100 Türkçe dil desteği ile sunmayı başaran Elite Forces, FPS dünyasının fenomeni olmaya aday.

Oyunu bir an önce indirmek ve bu heyecana dâhil olmak için: http://ef.novaworlds.com/tr/

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!