-->
Aral Türkiye Kamuoyu Duyurusu

Aral olarak ilk önceliğimiz tüm oyunlarımızı Avrupa ile aynı anda Türkiye pazarına sunmaktır. Bu nedenle tüm ürünlerimizde aynı hassasiyeti özenle gösterilmektedir. Geçtiğimiz günlerde GTA V’in Avrupa ile aynı anda 17 Eylül’de Türkiye’de de satışa sunacağımızı duyurmuştuk. Ancak geçtiğimiz Pazartesi günü üretici firmanın lojistik problemleri nedeni ile oyunun iki günlük gecikme ile satışta olacağını sitemiz aracılığı […]

18.09.2013 | ulasufuk

Aral olarak ilk önceliğimiz tüm oyunlarımızı Avrupa ile aynı anda Türkiye pazarına sunmaktır. Bu nedenle tüm ürünlerimizde aynı hassasiyeti özenle gösterilmektedir.

Geçtiğimiz günlerde GTA V’in Avrupa ile aynı anda 17 Eylül’de Türkiye’de de satışa sunacağımızı duyurmuştuk. Ancak geçtiğimiz Pazartesi günü üretici firmanın lojistik problemleri nedeni ile oyunun iki günlük gecikme ile satışta olacağını sitemiz aracılığı ile tüketicimizle paylaştık. Bu gün itibari ile GTA V’i bir günlük gecikme ile satışa sunmuş bulunuyoruz.

Gecikme sebebi tamamen üretici firmanın lojistik problemleri kaynaklı olup; yasal prosedürlerde, kurum ve kuruluşlarda hiçbir gecikme yaşanmamıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur,

Aral Genel Müdürü

Ömer Faruk Demir



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!