-->
‘%100 Türkçe Football Manager 2014 Ön Siparişi Verenler İçin Sezon Daha Erken Başlayacak’

Her sene olduğu gibi bu sene de merakla beklenen ‘Football Manager™’ serisinin yeni üyesi Football Manager™2014 ‘%100 Türkçe’ olarak www.aralgame.com ve tüm satış noktalarında ön siparişe açıldı. Geçtiğimiz yıl Türk oyunculara büyük bir sürpriz yaparak ‘Türkçe’ satışa sunulan Football Manager, bu yıl da ‘%100 Türkçe’ desteğiyle oyun severlerle buluşacak. FM 2014’ü  katılımcı mağazalardan ön sipariş […]

10.09.2013 | ulasufuk

Her sene olduğu gibi bu sene de merakla beklenen ‘Football Manager™’ serisinin yeni üyesi Football Manager™2014 ‘%100 Türkçe’ olarak www.aralgame.com ve tüm satış noktalarında ön siparişe açıldı. Geçtiğimiz yıl Türk oyunculara büyük bir sürpriz yaparak ‘Türkçe’ satışa sunulan Football Manager, bu yıl da ‘%100 Türkçe’ desteğiyle oyun severlerle buluşacak.

FM 2014’ü  katılımcı mağazalardan ön sipariş veren oyuncular, oyunun resmi çıkış tarihinden yaklaşık iki hafta önce oyunun tamamen oynanabilir Beta versiyonuna erişim hakkı kazanacaklar. Beta versiyonunda başlatılan Kariyerlere oyunun tam versiyonunda da devam edilebilecek.

FM 2014’te geliştirilmiş oynanışa ek olarak birçok yeni teknik yenilik bulunacak, oyun ilk kez Linux desteğine de sahip olacak ve ‘bulut kaydı’ teknolojisi sayesinde menajerler kariyerlerine dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir bilgisayardan devam edebilecekler.

FM deneyimi, eskisine oranla çok daha kişiselleştirilebilir de olacak; Steam Wor1kshop araçlarının entegrasyonu sayesinde menajerler fotoğraf/logo paketleri, yeni ve özel turnuvalar ve hatta indirmesi ücretsiz Oyun Öncesi Editörüne eklenmiş olan yeni Mücadele Editörü sayesinde hazırladıkları oyun içi mücadeleleri gibi FM içerik ve deneyimlerini rahatça yaratabilecek ve paylaşabilecekler.

Bazı önemli FM 2014 yenilikleri arasında şunlar bulunuyor:

–          Geliştirilmiş 3D Maç Motoru

–          Taktiksel revizyon

–          Daha gerçekçi transferler ve sözleşmeler

–          Daha gelişmiş yönetim kurulu etkileşimi

–          Personel, futbolcular ve rakip menajerler arasında daha detaylı etkileşim

–          Yenilenmiş haber sistemi

–          Geliştirilmiş kullanıcı arayüzü

–          Yenilenen Klasik modu

–          Yeni topluluk özellikleri

–          Kapsamlı teknik iyileştirmeler

Football Manager 2014, Windows PC, Mac ve Linux işletim sistemleri için 2013 yılbaşı döneminden önce piyasaya çıkacak.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!