-->
Xcellerator’ı 4.000 Oyun Sever Tasarladı!

Yenilikçi teknoloji markası Exper, 4000 oyun severin görüşünü dikkate alarak tasarladığı, Exper Xcellerator’ı, NVIDIA’nın oyun namına yarattığı tüm teknolojilerle donatarak, Xcellerator CLAW serisini geliştirdi. Sınırlı sayıda olan, özel tasarıma sahip , Xcellerator Claw serisi, oyun severler için satışa sunuldu. Geniş ürün ailesinde; dizüstü, masaüstü, tablet ve hepsi bir arada bilgisayarları barındıran Exper, oyunları sorunsuz ve […]

24.08.2013 | ulasufuk

Yenilikçi teknoloji markası Exper, 4000 oyun severin görüşünü dikkate alarak tasarladığı, Exper Xcellerator’ı, NVIDIA’nın oyun namına yarattığı tüm teknolojilerle donatarak, Xcellerator CLAW serisini geliştirdi. Sınırlı sayıda olan, özel tasarıma sahip , Xcellerator Claw serisi, oyun severler için satışa sunuldu.

Geniş ürün ailesinde; dizüstü, masaüstü, tablet ve hepsi bir arada bilgisayarları barındıran Exper, oyunları sorunsuz ve keyifle oynarken, detayları gerçekçi görmek isteyen oyun severler için de, oyun bilgisayarı Xcellerator CLAW serisini tasarladı.

Oyuncular İçin, Oyuncular Tarafından Tasarlandı

4.000 oyun severin görüşü dikkate alınarak geliştirilen, oyuncular için; yine onlar tarafından tasarlanan Exper Xcellerator CLAW serisi, 4. Nesil Intel® Core™ K serisi işlemci, SLI destekli Z87 anakart ve NVIDIA Geforce GTX ekran kartına sahip. Intel’in sunduğu Turbo Boost 2.0 teknolojisi sayesinde, işlemci kendi hızını aşırtarak ağır koşullara uyum sağlıyor. İstenildiğinde hız aşırtma işlemi yapılarak oyunlarda %30’a varan performans artışı sağlanabiliyor.

Xcellerator CLAW serisinin tüm bileşenleri; en uyumlu ve birlikte en iyi performansı verecek şekilde seçilmiş. Üretilen her Xcellerator CLAW, mükemmel sistem performansının elde edilebilmesi için dayanıklılık, stabilite, performans, uyum gibi zorlu Ar-Ge testlerinden geçiriliyor.

Güçlü Bileşenlerin Mükemmel Uyumu İle En İnce Detaylar 

Xcellerator CLAW serisinde kullanılan NVIDIA GeForce GTX ekran kartı ile tüm oyunlar en yüksek detaylarda oynanabiliyor.
DirectX 11 ve PhysX teknolojileri ile etkileşimli ortamlar, ayrıntılı yer şekilleri ve gerçek hayattakine yakın karakterlerle oyunlar canlanıyor. NVIDIA GPU Boost 2.0 ile ekran kartı kendi hızını aşırtabiliyor. NVIDIA Adaptive V-Sync ile bir anda düşen FPS ve ekran kopmalarının önüne geçilebiliyor. V-Synch, yüksek çerçeve hızlarında kopmaları önlemek için etkinleştirilir ve düşük çerçeve hızlarında takılmaları en aza indirgemek için devre dışı kalır. Dikkat dağıtan bozulmaları ortadan kaldırarak oyuna devam etmeyi sağlıyor. NVIDIA® 3D Vision™ deneyimi tek monitörde veya birden fazla monitörde yaşanabiliyor.

Xcellerator CLAW bellek miktarı standart 8gb olup, güncel tüm oyunların bellek ihtiyacını karşılıyor. Xcellerator CLAW’da maksimum 32 GB, 2800MHz’e kadar çift kanal bellek desteği de bulunuyor.

Yüksek performanslı SSD sürücüsü oyunların 4 kat daha hızlı yüklenmesini sağlıyor. Oyun ve işletim sistemi farklı sürücülerde kurulu olduğunda SSD’den tam performans alınamadığı için Xcellerator’da ise standart olarak, işletim sistemi de SSD sürücüye kuruluyor. Bu sayede Xcellerator CLAW’un tüm bileşenlerinden maksimum verim ve performans alınıyor.

Eşsiz Tasarım, Üstün Fonksiyonel Dizayn

Xcellerator CLAW zengin estetik görünümlü özel kasası, güçlü ön ve yan led aydınlatmalarla ile oyun dünyasının atmosferine sürüklüyor. Full tower kasa mimarisinde sunulan ekstra slotlar, vidasız tak çıkar (hot swap) özelliği ile geliştirilebilir donanım fırsatı sunuyor. 5 adet fandan oluşan özel soğutma sistemi ile ısınma kaynaklı performans kaybını tamamen önlüyor. 2 adet 12mm, 1 adet 22mm fan Xcellerator CLAW’u beklenenin üstünde serinliğe ulaştırıyor, 2 adet 12mm egzoz fan içerideki ısınan havayı dışarı atıyor.

Exper Xcellerator CLAW Serisi’nde; Intel i3, i5K, i7K serisi olmak üzere üç farklı konfigürasyon bulunuyor. Bu sayede her seviyedeki oyun tutkunlarının beklentilerini karşılamaya hazır.

EXPER XCELLERATOR CLAW NX52 ve EXPER XCELLERATOR CLAW NX75 modelleri ile en yeni Tom Clancys Splinter Cell Blacklist PC oyunu da hediye olarak veriliyor.

KDV dahil 2.289,12 TL’den başlayan fiyatlarla ilk olarak, hepsiburada.com ve teknobiyotik.com’da satışa sunulan Xcellerator CLAW serisi, ilerleyen günlerde teknoloji mağazalarında da satışa sunulacak.

Xcellerator CLAW serisi ile ilgili, nvidia.com.tr , exper.com.tr adreslerinden detaylı bilgiye ulaşılabiliyor.


Ürün Özellikleri;

EXPER XCELLERATOR CLAW NX31 (i3 3220/3.3GHz/8GB/1TB/GTX650 2GB VGA/W8)

İŞLEMCİ: Intel® Core™ i3 3220 (3MB Ön bellek, 3.30 GHz)

İŞLETİM SİSTEMİ: Windows® 8

YONGASETİ: Intel® Z77Chipset

BELLEK: 8 GB DDR3 1600MHz(O.C.) CL9

SABİT DİSK: 1 TB SATAIII 6Gb/s 7200 RPM 64MB cache

EKRAN KARTI: 2 GB Nvidia® GeForce® GTX650 Ti BOOST 192 Bit Ekran kartı

EKRAN: Dahil değildir!

OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW

KASA: XCELLERATOR CLAW TOWER

PSU: 600W 80+SILVER PSU

T.E.S.K (TL KDV DAHİL) 2.302,12 TL

EXPER XCELLERATOR CLAW NX52 (i5 4670K/3.4GHz/8GB/1TB/GTX760 2GB VGA/W8)

İŞLEMCİ: Intel® Core™ i5 4670K 3.4GHz (6MB Ön belek, 4çekirdek)

İŞLETİM SİSTEMİ: Windows® 8

YONGASETİ: Intel® Z87 Express Chipset

BELLEK: 8GB Dual DDR3 1600 MHz

SABİT DİSK: 1 TB 7200 RPM 64MB Cache SATA III 6Gb/s HDD

EKRAN KARTI: 2 GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® GTX 760 256 Bit ekran kartı

EKRAN: Dahil değildir!

OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW

KASA: XCELLERATOR CLAW

PSU: 800W 80+ Silver PSU

T.E.S.K (TL KDV DAHİL) 3.223,88 TL

EXPER XCELLERATOR CLAW NX75 (i74770K/3.5GHz/8GB/1TB/GTX780/W8)

İŞLEMCİ: Intel® Core™ i7 4770K 3.5GHz (8MB Ön belek, 4 çekirdek)

İŞLETİM SİSTEMİ: Windows® 8

YONGASETİ: Intel® Z87 Express Chipset

BELLEK: 8GB Dual DDR3 1600 MHz

SABİT DİSK: 1 TB 7200 RPM 64MB Cache SATA III 6Gb/s HDD

EKRAN KARTI: 3 GB NVIDIA® GeForce® GTX 780 384 Bit Ekran kartı

EKRAN: Monitör dahil değildir!

OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW

KASA: XCELLERATOR CLAW KASA

PSU: 800W 80+ Silver PSU

T.E.S.K (TL KDV DAHİL): 4.606,53 TL

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!