-->
World of Tanks: Xbox 360 Edition Beta, Avrupa’da Yayında

Dünyanın önde gelen ücretsiz MMO geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, merakla beklenen World of Tanks: Xbox 360 Edition’ın beta sunucularının Avrupa’da açıldığını duyurdu. “Avrupalı oyuncuların beta sürecine katılıyor olması bizi çok heyecanlandırıyor.” diyen Chicago’daki Wargaming West genel menajeri Denny Thorley, sözlerine şöyle devam etti: “Artık hem Kuzey Amerika, hem de Avrupa’daki oyuncular beta sürecine katılabilecekler. […]

24.08.2013 | ulasufuk

Dünyanın önde gelen ücretsiz MMO geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, merakla beklenen World of Tanks: Xbox 360 Edition’ın beta sunucularının Avrupa’da açıldığını duyurdu.

“Avrupalı oyuncuların beta sürecine katılıyor olması bizi çok heyecanlandırıyor.” diyen Chicago’daki Wargaming West genel menajeri Denny Thorley, sözlerine şöyle devam etti: “Artık hem Kuzey Amerika, hem de Avrupa’daki oyuncular beta sürecine katılabilecekler. Çılgın tank savaşlarına katılmak ve World of Tanks’in neden bir fenomen olduğunu ilk elden test etmek, artık buradaki oyuncular için de mümkün olacak.”

Kuzey Amerika ve Avrupa’lı oyuncular, www.WorldofTanks.com/xbox adresinden kaydolarak beta sürecine dâhil olabilirler. Wargaming, kaydolan oyunculara haftalık olarak erişim hakkı dağıtıyor olacak.

World of Tanks: Xbox 360 Edition Ekran Görüntüleri: http://213.184.232.58/press/WoT_Xbox_360_Edition_Assets.zip

World of Tanks: 360 Edition Hakkında

World of Tanks: Xbox 360 Edition, 20. YY’ın ortalarındaki tank savaşlarını konu alan takım tabanlı bir DVO’dur. Gücünü, 70 milyon kayıtlı oyuncusu olan World of Tanks PC versiyonunun başarısından alan oyun, Wargaming’in ilk konsol oyunu olma özelliği taşıyor.

World of Tanks: Xbox 360 Edition, takım yardımlaşmasının ön planda olduğu heyecan verici bir taktiksel savaş deneyimi sunuyor. Tamamen Xbox 360’a özel olarak tasarlanan oyun, Xbox Live’ın tüm avantajlarına sahip; WoT: Xbox 360 Edition, başarımların (Achievements) ve eşleştirme sisteminin yanı sıra zengin bir ilerleme deneyimi ve özelleştirme olanakları sunuyor.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz