-->
Wargaming’in merakla beklenen MMO’su, 25 ve 26 Eylül’de piyasaya çıkacak

Dünyanın önde gelen MMO geliştirici ve yayıncılarından Wargaming, merakla beklenen uçak savaş MMO’su World of Warplanes’in CIS ülkeleri için 25 Eylül 2013’te resmi olarak çıkacağını bugün duyurdu. Oyunun final sürümü, Kuzey Amerika ve Avrupa’da ise 26 Eylül’de yayınlanacak. “Oyunun açık beta’sının erişilebilir olduğu iki ay içerisinde pek çok ilerleme kaydettik.” diyen geliştirme direktörü Oleg Gotynyan, […]

21.08.2013 | ulasufuk

Dünyanın önde gelen MMO geliştirici ve yayıncılarından Wargaming, merakla beklenen uçak savaş MMO’su World of Warplanes’in CIS ülkeleri için 25 Eylül 2013’te resmi olarak çıkacağını bugün duyurdu. Oyunun final sürümü, Kuzey Amerika ve Avrupa’da ise 26 Eylül’de yayınlanacak.

“Oyunun açık beta’sının erişilebilir olduğu iki ay içerisinde pek çok ilerleme kaydettik.” diyen geliştirme direktörü Oleg Gotynyan, sözlerine şöyle devam etti: “Kapalı ve açık beta süresince bizlerle birlikte olan ve fikirlerini bizlerle paylaşan kullanıcılara da sonsuz teşekkür ediyoruz. Oyunun son hâlini almasında bizlere çok yardımcı oldular. Bu final sürümünün, MMO ve uçak savaş oyunu hayranlarına unutamayacakları deneyimler yaşatmasını umuyoruz.”

Bugüne kadar üç milyona yakın kayıtlı beta oyuncusuna ve 202 milyon’dan fazla toplam uçak savaşına sahne olan World of Warplanes ‘in final sürümünde, Birleşik Devletlerden, Almanyadan, Rusya, Japonya ve yeni açıklanan İngiliz savaş uçaklarıyla birlikte 100’ün üzerinde farklı uçak bulunacak.

Gamescom 2013’te Wargaming standını ziyaret edenler, World of Warplanes’i ilk elden deneme ve J!NX ile NVIDIA’dan özel ödüller kazanma şansına sahip olacaklar.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!