-->
Total War Rome 2 Teknoloji Ağacı

Bu Dev Resim Sayesinde Total War: ROME II’deki Roma Fraksiyonunun Teknoloji Ağacını İnceleyebilirsiniz Her ne kadar bazı teknoloji ve ilerlemeler tüm kültürlerde benzerlik gösterse de, ROME II’deki tüm fraksiyonlar imparatorluğunuzu fetih yolunda şekillendirmenizi sağlayacak dallar ve ilerlemeler içeren kendi teknoloji ağaçlarına sahiptir. Her ağaç iki ana dal olan Askeri ve Sivil dalları ile başlasa da […]

29.08.2013 | ulasufuk

Bu Dev Resim Sayesinde Total War: ROME II’deki Roma Fraksiyonunun Teknoloji Ağacını İnceleyebilirsiniz

Her ne kadar bazı teknoloji ve ilerlemeler tüm kültürlerde benzerlik gösterse de, ROME II’deki tüm fraksiyonlar imparatorluğunuzu fetih yolunda şekillendirmenizi sağlayacak dallar ve ilerlemeler içeren kendi teknoloji ağaçlarına sahiptir. Her ağaç iki ana dal olan Askeri ve Sivil dalları ile başlasa da bunlardan yalnızca birini seçmek zorunda olmayacaksınız.

Total War Wiki’deki panorama sayfasında sunmuş olduğumuz bu devasa resimde Roma fraksiyonunuz teknoloji seçeneklerini görebilir ve eski dünyayı hakimiyet altına alma planlarınıza şimdiden başlayabilirsiniz. Politik veya ticaret gücüne mi yoğunlaşacaksınız, yoksa dünyanın bugüne kadar gördüğün en inanılmaz savaş makinesini mi yaratacaksınız?

Total War: Rome II gelecek hafta, 3 Eylül’de çıkıyor.

Not: Resmi büyütmek için üzerine tıklayın.

 

TWRII_Techtreethumb



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!