-->
Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist Piyasaya Çıktı

Ubisoft® bugün ikonik Tom Clancy serisinin en yeni oyunu Tom Clancy’s™ Splinter Cell® Blacklist™’in PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PC için piyasaya çıktığını duyurdu. Ölümcül ajan Sam Fisher rolündeki oyuncular Blacklist’in, yani Amerikan hedeflerine karşı düzenlenen ve şiddetini giderek arttıracak bir dizi terör saldırısının ardındaki suç dehalarını […]

24.08.2013 | ulasufuk

Ubisoft® bugün ikonik Tom Clancy serisinin en yeni oyunu Tom Clancy’s™ Splinter Cell® Blacklist™’in PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PC için piyasaya çıktığını duyurdu. Ölümcül ajan Sam Fisher rolündeki oyuncular Blacklist’in, yani Amerikan hedeflerine karşı düzenlenen ve şiddetini giderek arttıracak bir dizi terör saldırısının ardındaki suç dehalarını avlamaya çalışacaklar. Oyun Ubisoft Montreal ve Ubisoft Shanghai’ın desteğiyle Ubisoft Toronto tarafından geliştirildi.

“Ubisoft’un en sevilen serilerinden biri olan Splinter Cell’in yeni oyunu Splinter Cell Blacklist zengin içeriği, etkileyici hikayesi ve sevilen çokluoyuncu modu ‘Casuslar Paralı Askerlere Karşı’nın dönüşüyle seriyi daha da yukarı taşıma geleneğini sürdürüyor,” diyor Ubisoft Pazarlama ve Satış Şefi Geoffroy Sardin. “Serinin bu en hırslı oyununda, proje için harcanan çaba ve yetenek sayesinde şimdiki konsol neslinin son büyük deneyimlerinden birini yaşayacaksınız.”

Oyunculara günümüzde geçen etkileyici bir hikaye sunan Splinter Cell Blacklist serinin temel unsurlarını korurken, teknik yenilikler ve tasarımı sayesinde bugüne kadar yapılmış en büyük Splinter Cell oyunu olma unvanını da taşıyor. Oyunda tek kişilik hikayeye ek olarak farklı işbirliği görevleri ve çok sevilen Casuslar Paralı Askerlere Karşı çokluoyuncu modu da bulunuyor. Bu popüler rekabet modu klasik 2’ye 2 aksiyona ek olarak yeni Blacklist versiyonu sayesinde 4’e 4 mücadele ile 8 oyuncuya kadar da destek sunuyor. Tüm oyun modlarında geçerli olan ekonomi ve kişiselleştirme sistemi sayesinde oyuncular deneyimlerini tamamen kişisel hale getirebilecekler.

Oyuncular oyun sırasında, Sam’in ölümcül yeteneklerini ve eğitimini kullanarak, karşılaştıkları zorluklarla yüzleşmenin en iyi yolunu seçme özgürlüğüne sahip olacaklar. Oyuncular Hayalet olarak karanlığa gömülebilecek, bir Panter’in avcı yeteneklerini kullanabilecek veya Saldırgan modunda fark edilmenin getirdiği sonuçlara katlanabilecekler.

Oyuncular hangi yolu seçerse seçsinler Sam daima sınırsız kaynaklara ve oyuncular terörist saldırıları gerçek zamanlı olarak takip etmesini sağlayan Stratejik Görev Arayüzü gibi üst seviye teknolojilere sahip olacak. Oyunda ayrıca yepyeni ekipmanlar ve klasik silahlar da bulunacak ve oyuncular “Killing in Motion” saldırı tarzı ile birden çok düşmanı işaretleyerek tek bir akıcı hareketle hepsine birden saldırabilecekler.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!