-->
The Lost Titans’dan Hafta Sonu Sürprizi!

DAO Games’in yeni yıldızı The Lost Titans tam gaz devam ediyor. Oyuncularını memnun eden farklı tarzı ve hız kesmeden yaptığı etkinlikler ile bu ivmeyi de bozmayacak gibi. Hafta sonu yani 31 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde oyuncularına harika sürprizleri olan The Lost Titans çok fazla sır vermese de seviye atlamakla meşgul oyuncuları oldukça sevindirecek ve […]

27.08.2013 | ulasufuk

DAO Games’in yeni yıldızı The Lost Titans tam gaz devam ediyor. Oyuncularını memnun eden farklı tarzı ve hız kesmeden yaptığı etkinlikler ile bu ivmeyi de bozmayacak gibi.

Hafta sonu yani 31 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde oyuncularına harika sürprizleri olan The Lost Titans çok fazla sır vermese de seviye atlamakla meşgul oyuncuları oldukça sevindirecek ve harekete geçirecek etkinlikler peşinde.

Bu etkinliğin yanı sıra oyundaki önemli noktalara da değinmek isteyen firma Hanedan ve VIP sistemi ile ilgili oyuncularına bazı tüyolar vermekten geri kalmıyor.

Hanedanların Rekabeti Başladı

Birçok oyuncu ilerleyen seviyeleri gördü ve artık Hanedanlar kalabalıklaşmaya başladı. Ama oyuncular tarafından dikkat edilmesi gereken bazı konular var.

Hanedan seçmek sadakatin ve güvenin oyundaki en büyük simgelerinden biri. O yüzden oyuncuların bu seçimi yaparken iyi düşünmeleri, arkadaşları ile oynayabilecekleri ve o hanedanın özelliklerini iyi taşıyabilecekleri konusunda bilgilenmeleri gerekmekte. Popülasyonun eşit olmadığı bir dünyada şartlar da eşit olmayacaktır, çünkü bu yol geri dönüşü olmayan bir yoldur.

Kısaca özetlemek gerekirse; Levidis Hanedanı’ndan olanlar, Işığın Şehri’nin iyiliği için düşmanlarını öldürmekten çekinmezler. Kalgeris Hanedanı’ndan olanlar, Işığın Şehri’ni korumak ve savunmak için düşmanlarını öldürürler. Vendramin Hanedanı’ndan olanlar ise düşmanlarını stratejik avantajlar için öldürürler.

Bu anlatım hanedanları en iyi şekilde özetlese de detaylı bilgi için http://tlt.novaworlds.com/tr/index.php/gameinfo/factions
adresini ziyaret etmeyi unutmayın.

VIP Üyeler Sahnede

Oyunun bilindiği üzere bir VIP sistemi var. Ödeme yapan oyuncular belirli bir miktarı aştıkça seviye atlıyorlar ve bu imkânlar onlara paralarının karşılığını fazlasıyla geri veriyor. Şimdiden 4. seviyelere ulaşan üyeler olduğu bilgisini veren firma, seviye atladıkça günlük gelen Altın miktarının da arttığını, en yüksek seviye olan 12. seviyede ise bu yatırımın kısa bir sürede geri kazanılabildiğini ekliyor. Ayrıca etrafınızda dolaşan harika kanatlı karakterler görüyorsanız işte onlar VIP üyeler.

Bu heyecana hemen katılmak için: http://tlt.novaworlds.com/tr

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!