-->
Splinter Cell: Blacklist (İnceleme)

Oyundaki silah ve ekipman çeşitliliği bir hayli fazla. Ve emin olun envanterinizde bulunan hiçbir ekipman amaçsızca orada bulunmuyor. Oyunun belli yerlerinde mutlaka ihtiyacınız oluyor. Ayrıca oyun sonlarındaki başarı durumunuza göre bu silah ve ekipmanları geliştirebiliyorsunuz. Özellikle gizliliğe ne kadar riayet ederseniz o kadar iyi puanlar kazanabiliyorsunuz.     Teknik olarak bakıldığında şunu rahatlıkla belirtmeliyim ki […]

28.08.2013 | ulasufuk

Oyundaki silah ve ekipman çeşitliliği bir hayli fazla. Ve emin olun envanterinizde bulunan hiçbir ekipman amaçsızca orada bulunmuyor. Oyunun belli yerlerinde mutlaka ihtiyacınız oluyor. Ayrıca oyun sonlarındaki başarı durumunuza göre bu silah ve ekipmanları geliştirebiliyorsunuz. Özellikle gizliliğe ne kadar riayet ederseniz o kadar iyi puanlar kazanabiliyorsunuz.
 
Splinter-Cell-Blacklist-inceleme3
 
Teknik olarak bakıldığında şunu rahatlıkla belirtmeliyim ki serinin en başarılı yapımı ile karşı karşıyayız. Özellikle görsel kalite bir hayli üst seviyede. Serinin daha önceki oyunlarında her ne kadar görsellik çok ön planda tutulmasa da, serinin oynanış sistemi üzerinde yapılan değişiklikler yapımcıları görsellik konusunda çıtayı yükseltmeye sevk etmiş görünüyor. Mekan tasarımlarından tutun da karakter modellemelerine kadar her detayda başarılı bir görsellik söz konusu. Aynı durum işitsel öğelerde de geçerli. Özellikle şiddetli çatışma anlarında ki sesler sizi havaya sokmaya yetiyor.
 
Splinter-Cell-Blacklist-inceleme4
 
Genel olarak bakıldığında klasik Splinter Cell oyunlarından farklılaşan bir yapım karşımızda duruyor. Bu tarz klasikleşen oynanışa sahip oyunlarda yapılan yeniliklerin her zaman olumlu karşılanmayabileceği gerçeğini göz önüne alırsak Blacklist kaygıları boşa çıkarmayı başarıyor. Özellikle teknik yönlerin kalitesi ve doyurucu oynanışı ile serinin kaderinin bundan sonra karma oynanış sistemine kayacağının habercisi olmayı başarıyor…
  



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!