-->
Playstore’da İndirim Hız Kesmeden Devam Ediyor

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore’da heyecan verici indirimler hız kesmeden devam ediyor. Playstore’da bu hafta kampanya kataloğuna aralarında; “Need for speed Most Wanted”, “Medal of Honor Warfighter”, “FIFA Manager 13”, “Command&Conquer 4 Tiberium Twilight”, “Crysis 2 Maximum Edition” gibi popüler oyunların da yer aldığı ondan fazla oyun daha eklendi. TTNET’in […]

02.08.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore’da heyecan verici indirimler hız kesmeden devam ediyor. Playstore’da bu hafta kampanya kataloğuna aralarında; “Need for speed Most Wanted”, “Medal of Honor Warfighter”, “FIFA Manager 13”, “Command&Conquer 4 Tiberium Twilight”, “Crysis 2 Maximum Edition” gibi popüler oyunların da yer aldığı ondan fazla oyun daha eklendi.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunlara yaptığı indirimlere oyun dünyasında heyecan yaratmaya devam ediyor. Playstore, bu hafta eklenen 10’dan fazla yeni oyunla oyunseverlere bol seçenekli bir indirim kataloğu sunuyor.

Playstore’a bu hafta eklenen indirimli oyunların listesi ise şöyle:

“Need for Speed: Most Wanted”, “Need for Speed: Hot Pursuit”, “Medal Of Honor: Warfighter”, “Medal Of Honor”, , “FIFA Manager 13”, “C&C 4 Tiberium Twilight”, “Crysis 2 Maximum Edition”, “Aliens Colonial Marines”, “Dragon Age 2”, “Dead Space 2”, “RAGE”, “Strike Suit Zero”, “Defiance”

İndirimli oyunlarla ilgili detaylı bilgi almak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://www.playstore.com/#!/kampanya/ramazan2013



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!