-->
Playstore Heyecan Verici İndirim Kampanyalarına Devam Ediyor

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, popüler oyunlarda büyük indirimler sunmaya devam ediyor. Oyunseverler Playstore’un yeni kampanyası kapsamında, Sega oyunlarını % 80’e varan indirimlerle alabilecekler. TTNET’in dijital oyun platformu Playstore’da yeni kampanyalar başlıyor. Playstore’da bu kez popüler Sega oyunları %80’e varan indirimlerle sunuluyor. 26 Ağustos’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında […]

24.08.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, popüler oyunlarda büyük indirimler sunmaya devam ediyor. Oyunseverler Playstore’un yeni kampanyası kapsamında, Sega oyunlarını % 80’e varan indirimlerle alabilecekler.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore’da yeni kampanyalar başlıyor. Playstore’da bu kez popüler Sega oyunları %80’e varan indirimlerle sunuluyor. 26 Ağustos’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında oyun dünyasında büyük ilgi gören oyunlar yer alıyor.

Playstore’un yeni kampanyasında toplam 6 oyun oyunseverlerle buluşacak. Gizemli derinliklerde geçen “The Cave”; farklı yarış oyunu “Sonic and Sega All-Stars Racing”; türünün en çok beğenilen oyunlarından “Company of Heroes”; sinemada olduğu gibi oyun dünyasında da ses getiren “Aliens Vs Predator”; devasa ölçekli bir strateji oyunu olan “Rome: Total War Collection” ve başarılı Tenis oyunu Virtua Tennis kaçırılmayacak indirim oranlarıyla Playstore’da oyunseverleri bekliyor.

İndirimli oyunlarla ilgili detaylı bilgi almak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://www.playstore.com/#!/kampanya/sega-kampanyasi_2

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!