-->
Mirror of Fate, Cadılar Bayramı’nda HD olarak geliyor!

KONAMI, Castlevania: Lords of Shadow’un geliştirilmiş halini özel Koleksiyon versiyonuna ek olarak 31 Ekim’de PlayStation 3 ve Xbox 360 için sunacak Konami Digital Entertainment B.V., Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate’in yepyeni HD versiyonunun 31 Ekim’de PlayStation®3 ve Xbox 360® için çıkacağını duyurdu. MercurySteam tarafından geliştirilen Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of […]

21.08.2013 | ulasufuk

KONAMI, Castlevania: Lords of Shadow’un geliştirilmiş halini özel Koleksiyon versiyonuna ek olarak 31 Ekim’de PlayStation 3 ve Xbox 360 için sunacak

Konami Digital Entertainment B.V., Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate’in yepyeni HD versiyonunun 31 Ekim’de PlayStation®3 ve Xbox 360® için çıkacağını duyurdu.

MercurySteam tarafından geliştirilen Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD, Castlevania: Lords of Shadow’daki olayların 25 yıl sonrasında geçiyor ve bu kış yine aynı formatlar için piyasaya çıkacak olan Castlevania: Lords of Shadow 2’nin öncüsü görevini üstleniyor.

Bu HD güncellemesi Gabriel Belmont’un soyundan gelen Simon ve Trevor Belmont’un kendi alınyazılarına karşı yürüttükleri savaşı ve karşılaştıkları gerçek ve şok edici kaderlerini konu alıyor. Bir Brotherhood of Light şövalyesi olan Trevor Belmont, yıllar süren sürgünün ardından geri dönerek gizemli bir kaleye yerleşen babasından annesinin ölümünün intikamını almak üzere yola çıkar. Bir zamanların güçlü figürü Gabriel Belmont artık güçlü vampir Dracula haline gelmiştir. Dracula Brotherhood’a savaş açmıştır, baba ile oğul arasındaki dehşet verici kapışmanın sahnesi artık hazırdır.

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD’de oyuncular, oyunun farklı dönemlerinde geçen kısımlarını, kendilerine has yeteneklere sahip farklı karakterlerin rolüne bürünerek oynayabilecekler. Birbirinden farklı kombolar ve yenilikçi stratejik dövüş sistemine sahip oyunda oyuncular yollarına çıkan düşmanlardan kurtulmak için karakterlerinin silahlarını ve büyü yeteneklerini kullanabilecekler. Oyun son derece ayrıntılı dev bölümler içerecek ve oyuncular HD şeklinde hayat bulan devasa bölüm sonu düşmanlarıyla kapışacaklar.

HD güncellemesi ve oynanış üzerinde yapılan yeniliklere ek olarak oyunda online liderlik tabloları ve sıkça talep edilen “Boss Rush” modu da bulunacak. Oyunu satın alan oyuncular, efsanenin büyük merakla beklenen sonunda kendilerini nelerin beklediğini görmek için Castlevania: Lords of Shadow 2’nin özel oynanabilir demosuna da erişim hakkı kazanacaklar ve Lords of Shadow hikayesini baştan sona kadar ev konsollarında oynayabilecekler.

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD’yi yepyeni bir kitleye sunuyor olmaktan büyük heyecan duyuyoruz,” diyor Konami Digital Entertainment Avrup Prodüksiyon Stüdyo Şefi Dave Cox. “Yakında çıkacak olan Castlevania: Lords of Shadow 2’ye mükemmel biçimde uyum sağlayan bu oyun bir yandan harika aksiyon ve keşif sahneleriyle gözlerinize ziyafet çekerken, Belmont ailesinin soyu ve gerçek kaderi hakkında daha fazla gizemi de ortaya çıkaracak.”

KONAMI ayrıca Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD’nin yine aynı gün piyasaya çıkacak olan Castlevania: Lords of Shadow Collection versiyonu içinde de yer alacağını duyurdu. Bu koleksiyonun içinde orijinal Castlevania: Lords of Shadow oyunu, ‘Reverie’ ve ‘Resurrection’ DLC’leri ve Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD bulunacak. MercurySteam’in göz alıcı dünyası ile yeni tanışan oyuncular Dracula ve Belmont’ların tüm hikayesini öğrenebilecek ve serinin finali Castlevania: Lords of Shadow 2’nin oynanabilir ilk demosuna da erkenden erişebilecekler.

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD ilk kez gamescom’da oynanabilir olacak. KONAMI salon 7.1 stand B030’daki oyuncu alanında ve salon 5.2 stand A032’de iş ortakları alanında boy gösterecek

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD, PlayStation®3 ve Xbox 360® için 31 Ekim tarihinde piyasaya çıkacak.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!