-->
KONAMI, Pro Evolution Soccer Serisi İçin Arjantin Futbol Federasyonundan Primera División Lisansını Aldı

En Gerçekçi Futbol Deneyimini Sunmaya Hazırlanan Ünlü Futbol Oyunu Serisinde 20 AFA Primera División Takımı ve Bölgenin Ünlü Yorumcuları da Yer Alacak Konami Digital Entertainment B.V. bugün PES 2014’te 20 AFA Primera División takımı ve bazı stadların da yer alması için Arjantin Futbol Federasyonu ile anlaşıldığını duyurdu. KONAMI ayrıca Arjantin FOX Sports kanalının yorumcuları Mariano Closs ve Fernando Niembro ile de […]

01.08.2013 | ulasufuk

En Gerçekçi Futbol Deneyimini Sunmaya Hazırlanan Ünlü Futbol Oyunu Serisinde 20 AFA Primera División Takımı ve Bölgenin Ünlü Yorumcuları da Yer Alacak

Konami Digital Entertainment B.V. bugün PES 2014’te 20 AFA Primera División takımı ve bazı stadların da yer alması için Arjantin Futbol Federasyonu ile anlaşıldığını duyurdu. KONAMI ayrıca Arjantin FOX Sports kanalının yorumcuları Mariano Closs ve Fernando Niembro ile de anlaştı. Oyunda yer alacak birinci lig takımları arasında River PlateBoca JuniorsNewell’s Old Boys ve Racing de bulunuyor.

Pro Evolution Soccer serisi aralarında Avrupa’nın en üst seviyedeki kulüp turnuvası UEFA Şampiyonlar Ligi ve AFC Şampiyonlar Ligi’nin de yer aldığı önemli futbol lisanslarını elinde tutuyor. İlk oyundan itibaren giderek artan bir hayran kitlesine sahip olan futbol serisi sevilen AFA Primera División takımlarının da eklenmesiyle daha da fazla sayıda futbol taraftarına ulaşmayı hedefliyor. AFA ile yapılan bu yeni anlaşma sayesinde PES 2014’te 20 Primera División takımı ve bazı stadlar yer alacak.

PES 2014’te yer alacak 20 Primera División takımının listesi şu şekilde:

All Boys Argentinos Juniors Arsenal Atlético de Rafaela Belgrano
Boca Juniors Colón Estudiantes Gimnasia y Esgrima Godoy Cruz
Lanús Newell’s Old Boys Olimpo Quilmes Racing
River Plate Rosario Central San Lorenzo Tigre Vélez Sarsfield

PES 2014 PES serisinde ilk oyundan beri görülen en kapsamlı yenilikleri sunacak olan yeni FOX motoru sayesinde popular seri için yeni bir başlangıç anlamına geliyor. PES Productions Ekibi futbola yeni bir yaklaşım getirmek için yıllar boyunca maç akışlarını yakından inceledi.  Sonuç oalrak PES 2014 Kojima Production’’ın ünlü Fox Motorunu kullanacak. Altı temel standart (M.A.S.S., TrueBall Tech, Heart, PES ID, Team Play ve Core) üzerine kurulan PES 2014 futbol simülasyonları için yeni çıtayı belirleyecek. Bu standartlar futbolcuların topu alışlarından kontrollerine, maçın fiziksel yönünden maç gününün verdiği hissiyata kadar herşeye etki edecek: artık önemli maçların telaşını, sonucun verdiği mutluluğu veya hezimet duygusunu iliklerinize kadar yaşayacaksınız.

PES 2014 PlayStation®3, Xbox 360®, Windows PC ve PSP®(PlayStation®Portable) için piyasaya çıkacak.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!