-->
Grand Theft Auto Online’ın İlk Oynanış Videosu

Rockstar Games, GTA V’in 16 oyuncuya kadar destek veren modu Grand Theft Auto Online’ın ilk oynanış videosunu yayınladı. Grand Theft Auto Online, işe Grand Theft Auto V ile oynanış özelliklerini, coğrafyayı ve mekanikleri paylaşarak başlayacak, daha sonraysa Rockstar Games ve Grand Theft Auto topluluğu tarafından yaratılan yeni içeriklerle genişlemeye ve evrimleşmeye devam edecek olan, içinde 16 kişinin […]

16.08.2013 | ulasufuk

Rockstar Games, GTA V’in 16 oyuncuya kadar destek veren modu Grand Theft Auto Online’ın ilk oynanış videosunu yayınladı.

Grand Theft Auto Online, işe Grand Theft Auto V ile oynanış özelliklerini, coğrafyayı ve mekanikleri paylaşarak başlayacak, daha sonraysa Rockstar Games ve Grand Theft Auto topluluğu tarafından yaratılan yeni içeriklerle genişlemeye ve evrimleşmeye devam edecek olan, içinde 16 kişinin birlikte oynayabileceği dinamik bir çevrimiçi dünyadır. Grand Theft Auto Online, Grand Theft Auto’nun özgürlük, çevresel aktiviteler ve görev tabanlı oynanış konseptlerini, inanılmaz derecede detaylı ve yaptıklarınıza karşılık veren çevrimiçi bir dünyada, birden çok oyuncuya aynı anda sunacak.

Grand Theft Auto V’in tüm kişiliğini ve yenilenmiş mekaniklerini koruyan Grand Theft Auto Online’da oyuncular ister tek başlarına, ister arkadaşlarıyla özgürce dolaşabilecek, görevleri tamamlamak için işbirliği yapabilecek, aktivitelere ve çevrede meydana gelen olaylara birlikte katılabilecek veya geleneksel oyun modlarında birbirleriyle veya GTA topluluğuna karşı rekabet edebilecekler.

Oyuncular görünüşlerini değiştirme, yeteneklerini geliştirme, özel üretim araçlara sahip olma, kişisel mülkler satın alma, görevlere, işlere ve aktivitelere katılarak suç dünyasında yükselmelerini sağlayacak yeni fırsatlar açmak üzere itibar ve para kazanma gibi yollarla karakterlerine yatırım yapabilecekler. Grand Theft Auto Online dünyası eklenen yeni içeriklerle sürekli olarak büyüyecek ve gelişecek, ve ilk kez, üzerinde kalıcı değişikliklerin meydana geldiği, dinamik Grand Theft Auto oyun dünyasını yaratmış olacak.

Grand Theft Auto V’i satın aldığınızda ücretsiz olarak sahip olabileceğiniz Grand Theft Auto Online, 1 Ekim tarihinde başlayacak.

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!