-->
Efsane Oyun “Mortal Kombat” Playstore’da Temmuz Ayına Damgasını Vurdu

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore’da Temmuz ayına efsane dövüş oyunu Mortal Kombat damgasını vurdu. Uzun süre sonra boy gösteren serinin son oyunu “Mortal Kombat Komplete Edition”, en çok satın alınan oyun oldu. Playstore’da Temmuz ayında en çok satan oyunlar listesinin 2. sırasında “Civilization V: Brave New World” yer alırken, “Company […]

13.08.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore’da Temmuz ayına efsane dövüş oyunu Mortal Kombat damgasını vurdu. Uzun süre sonra boy gösteren serinin son oyunu “Mortal Kombat Komplete Edition”, en çok satın alınan oyun oldu. Playstore’da Temmuz ayında en çok satan oyunlar listesinin 2. sırasında “Civilization V: Brave New World” yer alırken, “Company of Heroes 2” oyunseverlerin en çok tercih ettiği üçüncü oyun oldu.

TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore’da her ay farklı bir oyun ön plana çıkarak, oyun sektörünün gündemine damgasını vuruyor.

Playstore’da Temmuz ayında en çok, ünlü dövüş oyunu serisi Mortal Kombat’ın son oyunu “Mortal Kombat Komplete Edition” satın alındı. Uzun süre sonra PC’lerde boy gösteren serinin son oyunu, ekstra karakterleriyle dikkatleri çekerken PC oyuncuları tarafından büyük ilgi gördü.

Dev bir hayran kitlesine sahip olan bir başka oyun Civilization V’in yeni eklenti paketi olan “Brave New World”, Playstore’da en çok satın alınan ikinci oyun oldu. Geçtiğimiz ayın satış lideri olan “Company of Heroes 2” ise iki sıra gerilese de, listenin üçüncüsü olarak üst sıralarda yer almayı sürdürdü.

Codemasters’ın başarılı yarış oyunu “Grid 2”, Playstore’un popüler oyunlarından biri olmaya devam ediyor. Birkaç aydır listenin üst sıralarında bulunan “Grid 2”, Temmuz ayında da dördüncü sırada yer aldı.

“Crysis 3” deneyimini genişleten bir paket olarak sunulan “Crysis 3: Lost Island”, heyecan çıtasını yükselten yeni multiplayer modları ile Playstore’da ilgi gören bir başka oyun oldu. “Crysis 3: Lost Island”, Temmuz ayında en çok satılan oyunlar listesinin beşinci sırasında yer aldı.

Playstore’da Temmuz ayında en çok satan diğer oyunlar ise sırasıyla; “Skyrim Legendary Edition”, “Call of Juarez Gunslinger”, “Deadpool”, “Simcity” ve “Battlefield 3: Premium Edition” oldu.

Temmuz ayında Playstore’da en çok satın alınan 10 oyun

1. Mortal Kombat Komplete
2. Civilization V: Brave New World
3. Company of Heroes 2
4. Grid 2
5. Crysis 3 Lost Island
6. Skyrim Legendary Edition
7. Call of Juarez Gunslinger
8. Deadpool
9. Simcity
10. Battlefield 3 Premium Edition

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

Temmuz Ayi En Cok Satanlar Listesi



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!