-->
EA Sports, F.C. Barcelona ile Resmi Video Oyun Partneri Oldu

EA SPORTS FIFA 14’te Barcelona’lı Oyuncular Göz Alıcı 3D Dijital Modellere Sahip Olacak ve Camp Nou da Oyunda Yer Alacak Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA) ve F.C. Barcelona bugün üç yıllık ortaklık anlaşması yaptıklarını ve EA SPORTS™’un dünyanın en popüler ve sevilen futbol takımlarından biri olan Barcelona’nın Özel ve Resmi Video Oyun Partneri olduğunu duyurdular. Barcelona […]

01.08.2013 | ulasufuk

EA SPORTS FIFA 14’te Barcelona’lı Oyuncular Göz Alıcı 3D Dijital Modellere Sahip Olacak ve Camp Nou da Oyunda Yer Alacak

Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA) ve F.C. Barcelona bugün üç yıllık ortaklık anlaşması yaptıklarını ve EA SPORTS™’un dünyanın en popüler ve sevilen futbol takımlarından biri olan Barcelona’nın Özel ve Resmi Video Oyun Partneri olduğunu duyurdular.

Barcelona gibi dünyanın en önemli futbol takımlarından birine Resmi Takım Partneri olarak katılmak EA SPORTS ve hayranlarımız için muhteşem bir fırsat olduğunu belirten EA SPORTS Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Grup Genel Müdürü Matt Bilbey, “Barcelona’nın tutkulu ve tüm dünyaya yayılmış taraftar kitlesiyle daha derin bir bağ kurabileceğiz ve oyunlarımızı daha nice seneler boyunca dünyanın dört bir yanındaki taraftarlara ulaşmak için bir basamak olarak kullanacağız” dedi.

FC Barcelona Pazarlama Sorumlusu Laurent Colette ise “dünyanın dört bir yanına yayılmış taraftar kitlemizle daha sağlam bir ilişki kurmak için dünyanın önde gelen spor ve eğlence markalarından biri olan EA SPORTS ile ortaklık fırsatını elde etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Herkesi oyunu denemeye, kendilerini futbolcularımızın yerine koymaya ve hareketlerini sahada taklit etmeye çalışmaya davet ediyoruz; hiç şüphemiz yok ki deneyenler çok keyifli anlar yaşayacaklar” diye konuştu.

EA SPORTS bu ortaklık kapsamında Xavi Hernandez, Gerard Piqué, Cesc Fàbregas, Dani Alves ve Andrés Iniesta gibi 17 F.C. Barcelona yıldızının yüzlerini 3D olarak tarama fırsatı buldu, bu futbolcular FIFA 14’te son derece gerçekçi 3D dijital futbolcu modellerine sahip olacaklar. Ayrıca Barcelona’nın sahası Camp Nou da oyunda özel olarak yer alacak. F.C. Barcelona ve süperstar forveti ve FIFA 14 kapak sporcusu Lionel Messi FIFA serisinin dünya çapındaki pazarlama, reklam ve sosyal medya aktivitelerinin ana figürleri olacaklar. Dahası, F.C. Barcelona kadrodaki en iyi FIFA 14 oyuncusunun kim olduğunu belirlemek için bir de özel video oyun turnuvası düzenleyecek.

Bu ortaklık süresince F.C. Barcelona ve EA, hem Camp Nou’daki, hem de dünyanın diğer bölgelerindeki taraftarları eğlendirmek için bir dizi interaktif aktivite de düzenleyecek. Sezon boyunca takımın kendi evinde yapacağı bazı maçlarda mobil oyun karavanı EA SPORTS Dugout da hazır bulunacak ve taraftarlar EA SPORTS oyunlarını oynayabilecekler. Ayrıca F.C. Barcelona, taraftarlarının EA SPORTS yoluyla takımla nasıl etkileşim kurduğunu gösteren oyun içi bilgi ve verilere de sahip olacak.

F.C. Barcelona, İspanya La Liga’dan Valencia, İngiltere Barclays Premier League’den Tottenham Hotspur ve Manchester City, Almanya Bundesliga’dan Borussia Dortmund, Fransa Ligue 1’den Olympique Lyonnais ve Paris Saint-Germain F.C. ve İtalya Serie A’dan AC Milan’ın da aralarında bulunduğu seçkin EA SPORTS partner takımları arasındaki yerini aldı.

FIFA 14’te birbirinden muhteşem goller atmanın heyecanını yaşayacaksınız. Ödüllü oynanış üzerinde yapılan yenilikler oyunu çok daha gerçekçi ve eğlenceli hale getiriyor. Maçın temposunu belirleyin, orta sahadan gol şansı yaratın ve atağınızı kusursuz bir şutla sonuçlandırın. Pure Shot ismindeki yeni özellik ve yeni top fiziği sistemi sayesinde her bir şut girişimi gerçekmiş gibi hissettirecek ve o kusursuz vuruşu yapabilen oyuncular o büyük heyecanı bizzat hissedecekler.

FIFA 14 tüm dünyada 27 Eylül’de piyasaya çıkacak ve sonradan da Microsoft oyun ve eğlence sistemi Xbox One® ve PlayStation®4 için de satışa sunulacak.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!