-->
Bu Oyun Ev Sahibi Yaptı

İlk turun şampiyonu dairesini teslim aldı, 9Dollarshome’da ikinci tur başlıyor. Dünyanın ev kazandıran ilk konut üretim simülasyonu olan 9dollarshome.com’da ilk turun lideri sıfır dairesini teslim aldı. Konut üretim faktörlerini en verimli şekilde bir araya getirerek ev yapan yarışmacının daire kazandığı simülasyonda ikinci tur 12 Eylül 2013’te başlıyor.   9dollarshome.com adresinde başlayan dünyanın ev kazandıran ilk simülasyonunda […]

29.08.2013 | ulasufuk

İlk turun şampiyonu dairesini teslim aldı, 9Dollarshome’da ikinci tur başlıyor.

Dünyanın ev kazandıran ilk konut üretim simülasyonu olan 9dollarshome.com’da ilk turun lideri sıfır dairesini teslim aldı. Konut üretim faktörlerini en verimli şekilde bir araya getirerek ev yapan yarışmacının daire kazandığı simülasyonda ikinci tur 12 Eylül 2013’te başlıyor.  

9dollarshome.com adresinde başlayan dünyanın ev kazandıran ilk simülasyonunda 1.tur sona erdi ve oyunu lider bitiren yarışmacı sıfır dairesinin anahtarlarını teslim aldı. Konut üretim faktörlerini en verimli ve ekonomik bir şekilde bir araya getirerek sanal ev yapan yarışmacılardan Selim Kıvılcım, İstanbul Beylikdüzü Fi Tower konutlarında yepyeni bir dairenin sahibi oldu.

Selim Kıvılcım-Evödülü

Kazanan yarışmacıya dairesinin tapusu ve anahtarları düzenlenen bir törenle teslim edildi. Simülasyonu ilk sırada bitirerek daire kazanan yarışmacı Selim Kıvılcım, düşüncelerini, “İçerik olarak çok eğlenceli bir oyun, daha da keyiflendirilebilir. Zorluk derecesine bakarsanız da aşırı zor, imkânsız denecek gibi bir yapısı yoktu, ama zorlu bölümleri de mevcuttu. Yeni geliştirmelerle daha da heyecan verici olabilir bence. Oyun çok zevkliydi sonunda da böyle bir ödül kazanmak en büyük keyif tabii ki”  sözleriyle dile getirdi.
Simülasyonda ayrıca ilk dereceleri elde eden Özlem Öztürk, Serap Şimşek, Kaan Öztürk, Onurkan Çuha ve Mehmet Kibar adlı yarışmacılara da tablet bilgisayar ve akıllı telefonlardan oluşan çeşitli ödüller verildi.

Yeni turda yenilikler de var
Stratejik bir kaynak toplama oyunu olan 9DollarsHome’da oyuncular konut üretiminin temel girdileriyle en hızlı ve ekonomik konutu inşa etmeye çalışıyorlar. Oyun, konut üretiminde kullanılan ‘Su, Demir, Odun, Cam ve Taş’tan oluşan 5 ana kaynağın toplanmasıyla başlıyor. Her yarışmacı önce binalarını inşa edeceği boş araziyi alıyor ve topladığı kaynakla konut yapımı için gerekli olan şantiye binasını kuruyor. Yarışmacıların araziler üzerinde 5 ana kaynağı kullanarak stratejik hamlelerle en hızlı ve kaliteli konutu üretmeye çalıştıkları simülasyonun yeni turunda birtakım yeni modüller de eklendi. Yeni turda yarışmacılar oyun sırasında online sohbet edebilecek ve birbirlerinin kaynaklarından ‘çalıp’ kendi inşaatlarında kullanabilecekler.      

9DolarsHome

Sosyal sorumluluk uygulamaları çeşitlendi
Sosyal sorumluluk uygulamasına da yer veren 9dollarshome ekibi, önceki turda hafta galipleri adına sokak hayvanları için steril kulübe temin etmişti. Yeni turda ise her haftanın galibi adına 200 TL değerinde çeşitli sosyal yardımlar yapılacak. Bu yardımlar kimi zaman bir evcil hayvan barınağı ya da ihtiyaç sahibi bir öğrenciye kırtasiye yardımı şeklinde olacak. 
Dünyanın ev kazandıran ilk simülasyonunda ikinci tura katılarak ev sahibi olmak için, 12 Eylül 2013’e kadar www.9dollarshome.com adresine girerek üye kaydı yaptırmak yeterli.  Simülasyon hakkında ayrıntılı bilgiye www.9dollarshome.com, facebook.com /9DollarsHome ve twitter.com/9DollarsHome adreslerinden ulaşılabiliniyor.
                                                                       

Ödüller

1.ye İstanbul Beylikdüzü Fi Tower‘da 1+1 Daire
2.ve 3.ye Iphone 5
4,5,6,7,8 ve 9’ya iPad Mini

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!