-->
Birleştirilmiş Premium Hesapları Artık Tüm Wargaming Oyunlarında Kullanılabilir

Bir kez ödeme yap, birden fazla oyunda kullan Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, halihazırdaki ve gelecekteki oyunları için çok önemli bir adım olan Birleştirilmiş Premium Hesap sisteminin resmen hizmete girdiğini duyurdu. Wargaming’in Küresel Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Andrei Yarantsau:“Başlangıçtan beri oyuncularımıza sadece en yüksek kaliteli oyunları sunmaya değil, aynı […]

29.08.2013 | ulasufuk

Bir kez ödeme yap, birden fazla oyunda kullan

Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, halihazırdaki ve gelecekteki oyunları için çok önemli bir adım olan Birleştirilmiş Premium Hesap sisteminin resmen hizmete girdiğini duyurdu.

Wargaming’in Küresel Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Andrei Yarantsau:“Başlangıçtan beri oyuncularımıza sadece en yüksek kaliteli oyunları sunmaya değil, aynı zamanda paralarının gerçek karşılığını verebilmeye ve güvenli bir oyun ortamını sağlamaya odaklandık. Birleştirilmiş Premium Hesap servisinin hizmete girmesi bizim bu ideallere olan sadakatimizin bir göstergesi. İnanıyoruz ki oyuncular bu servisi, şimdi ve gelecekteki Wargaming deneyimlerinin önemli bir unsuru olarak görecekler.” diyerek görüşlerini dile getirdi.

Şu an World of Tanks ve World of Warplanes için aktif olan bu yeni servis, oyuncuları her bir oyun için ayrı ayrı premium hesap satın almaktan kurtarıyor ve sahip oldukları ayrıcalıkların artırılmış deneyimlerle ve oyun içinde artan bir değerle firmanın her oyununda kullanılabilmesini sağlıyor.

Wargaming Resmi Basın Sunucusu için tıklayın: http://press.wargaming.com

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!