-->
Assassin’s Creed IV’ün ‘Naval Fort’ İsimli Yeni Oynanış Videosu

Ubisoft, Assassin’s Creed IV: Black Flag’in yeni oynanış videosunu yayınladı. Assassin’s Creed IV: Black Flag, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U ve PC için 29 Ekim’de, PlayStation 4 için 15 Kasım’da, Xbox One içinse konsolun çıkışıyla piyasalardaki yerini alacak. Oyunun Direktörü  Ashraf Ismail’in yorumu eşliğinde yayınlanan “Naval & Fort” isimli yeni oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:  

28.08.2013 | ulasufuk

Ubisoft, Assassin’s Creed IV: Black Flag’in yeni oynanış videosunu yayınladı.

Assassin’s Creed IV: Black Flag, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U ve PC için 29 Ekim’de, PlayStation 4 için 15 Kasım’da, Xbox One içinse konsolun çıkışıyla piyasalardaki yerini alacak.

Oyunun Direktörü  Ashraf Ismail’in yorumu eşliğinde yayınlanan “Naval & Fort” isimli yeni oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz