-->
Türkiye’nin Yeni FPS Fenomeni Elite Forces Kapılarını Açıyor!

DAO Games’in Nova Worlds portalına eklediği ve Türkiye oyuncularıyla buluşturduğu yeni oyunu Elite Forces, 4 Temmuz’da Beta versiyonu ile kapılarını FPS severlere aralamıştı. İki haftalık Beta sürecinin ardından oyuncuların heyecanla beklediği Elite Forces’ın üzerindeki perde 19 Temmuz 2013 Saat 12:00’da nihayet kalkıyor. Açılış şerefine 18-22 Temmuz tarihleri arasında Nova yükleyen herkese %25 Bonus Nova! Tamamen […]

18.07.2013 | ulasufuk

DAO Games’in Nova Worlds portalına eklediği ve Türkiye oyuncularıyla buluşturduğu yeni oyunu Elite Forces, 4 Temmuz’da Beta versiyonu ile kapılarını FPS severlere aralamıştı. İki haftalık Beta sürecinin ardından oyuncuların heyecanla beklediği Elite Forces’ın üzerindeki perde 19 Temmuz 2013 Saat 12:00’da nihayet kalkıyor.

Açılış şerefine 18-22 Temmuz tarihleri arasında Nova yükleyen herkese %25 Bonus Nova! Tamamen oyuncu odaklı bir politika izleyen DAO Games, Elite Forces’ın açılışı şerefine cömert bir kampanya duyurdu: Nova yükleyen herkes %25 bonus kazanacak! 18 Temmuz saat 18.00’da başlayacak olan Nova kampanyası, 22 Temmuz 08.00’da sona erecek.

Ayrıca Beta katılımcılarına teşekkür etmek ve bu açılışı daha da anlamlı bir hale getirmek için, Beta süreci boyunca en çok ilgiyi gören, oyunun kadın karakteri Duda, tüm Beta katılımcılarına hediye!

 

 

ELITE FORCES Hakkında

Elite Forces, tamamen ücretsiz yeni nesil bir FPS deneyimi sunuyor. Konsol ve PC oyun deneyimlerinden bir farkı bulunmayan Elite Forces’ın öne çıkan özellikleri şu şekilde:

Sınıflar ve Yetenekler

Elite Forces’da 3 farklı sınıf bulunuyor: Komando, Özel Kuvvetler ve Destek Birimleri.

Seviye ve Rütbe Sistemi

Savaş alanında kendini kanıtlayan oyuncular seviye ve rütbe atlayacak, yeni yetenek ve güçlere kavuşacaklar.

Irklar

Elite Forces’ta oyuncuları bekleyen birbirinden farklı bir düzineden fazla ırk mevcut.

Oyun Modları (Türleri)

Elite Forces oyuncularına, FPS klasikleri olan Takım ve Bomba Modlarının yanısıra Virüs Modu, Av Modu ve Direniş Modu gibi daha birçok PVP ve PVE modu sunuyor.

Silah Modifikasyonu

Oyuncular oyun tarzlarına ve taktiklerine göre, kullandıkları silahlara farklı ekipmanlar uygulayabiliyorlar.

* Oyunla ilgili detaylı bilgileri içeren döküman ektedir.

Oyunu bir an önce indirmek ve bu heyecana dâhil olmak için: Oyunun Linki

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!