-->
Türkçe Dublaj ve Altyazılı Puppeteer Eylül’de Geliyor

Puppeteer’a ünlü seslendirme kadrosu ve Türkçe altyazı seçeneği  Sony, sadece Sony PlayStation®3 için geliştirilen Puppeteer adlı oyunu hem Türkçe altyazı seçeneği hem de Türkçe dublajlı olarak Eylül 2013’te çıkarıyor. Puppeteer’ın seslendirme kadrosunda Aysun Topar, Canan Yüksek,Tuğbey İstanbulluoğlu, Rüzgar Aksoy ve Boğaçhan Sözmen gibi ünlü seslendirme sanatçılarının yanı sıra God of War: Ascension’dan da tanıdığımız Zeki Atlı, Levent Ünsal […]

10.07.2013 | ulasufuk

Puppeteer’a ünlü seslendirme kadrosu ve Türkçe altyazı seçeneği 

Sony, sadece Sony PlayStation®3 için geliştirilen Puppeteer adlı oyunu hem Türkçe altyazı seçeneği hem de Türkçe dublajlı olarak Eylül 2013’te çıkarıyor. Puppeteer’ın seslendirme kadrosunda Aysun Topar, Canan Yüksek,Tuğbey İstanbulluoğlu, Rüzgar Aksoy ve Boğaçhan Sözmen gibi ünlü seslendirme sanatçılarının yanı sıra God of War: Ascension’dan da tanıdığımız Zeki Atlı, Levent Ünsal ve oyunun kahramanı Kutaro’yu seslendiren Ali Rıza Kubilay gibi isimler de yer alıyor.

Sony, sadece PlayStation®3 (PS3®) bilgisayar eğlence sistemi için geliştirilen Puppeteer oyununu Eylül 2013 tarihi itibariyle Türkiye’deki oyunseverlerle buluşturacak.Türkçe altyazı seçeneği ve God of War®: Ascension™’dan da tanıdığımız pek çok ünlü seslendirme kadrosu ile Puppeteer sonbahar eğlencesinin yeni adı olacak.

Kutaro, Ayın Ayı Kralı’na karşı

Kötülerin kötüsü Ayın Ayı Kralı, Kutaro’nun ruhunu çalar ve onu tahta bir kuklaya dönüştürür. Kutaro, Ay Diyarının fantastik mekanlarında zorlu macerası boyunca 12 korkunç generali yenmek ve kendisini bu hale getirmiş olan Ayın Ayı Kralı ile savaşarak büyüyü bozmak zorundadır. Eve dönüş yolculuğu boyunca birçok farklı olaylar zinciri beklemektedir kendisini… Oyunun kahramanı Kutaro, Orkos, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları mezunu, çeşitli film ve dizi projelerinde yer almış ve daha önceden de God of War®: Ascension™ oyununda seslendirme yapmış Ali Rıza Kubilay tarafından seslendiriliyor. Ayın Ayı Kralı’na ise pek çok TV dizisi ve sinema filmindeki seslendirmeleriyle ünlü Sinan Divrik sesiyle hayat veriyor.

God of War®: Ascension™’dan üç tanıdık isim Puppeteer’a da ses veriyor

Köpek Balığı Hikâyesi’nde Leslie, Karayip Korsanları’nda Keira Knightley gibi karakterleri seslendiren Aysun Topar, Puppeteer’da Baby Parrot’ı seslendiriyor. Oyuncak Hikâyesi, Alice Harikalar Diyarı’nda, Yukarı Bak gibi filmleri seslendiren Tuğbey İstanbulluoğlu, Bull’a sesiyle hayat veriyor. Ünlü seslendirme sanatçısı Canan Yüksek Beauty Assistant karakteri ile karşımıza çıkarken, Rüzgar Aksoy Butler Robot ve Boğaçhan Sözmen de Calibrus’u seslendiriyor. Puppeteer’ın seslendirme kadrosunda oyun dünyasının en sevilen oyunlarından olan God of War®: Ascension™’ın da kadrosundan üç önemli isim yer alıyor. Yapay Zeka, Madagaskar, Hızlı ve Öfkeli, Piyanist, Mesih gibi filmlerde yaptığı seslendirmeler ile çok beğenilen sanatçı Zeki Atlı, Father Cedar’ı seslendiriyor. Oyundaki Captain Gaff karakteri Ferhan Şensoy Tiyatrosu oyuncusu Levent Ünsal tarafından seslendiriliyor.

Puppeteer’ın tüm seslendirme kadrosu

Baby Parrot Aysun Topar
Beauty Assistant Canan Yüksek
Bull Tuğbey İstanbulluoğlu
Butler Robot Rüzgar Aksoy
Calibrus Boğaçhan Sözmen
Captain Gaff Levent Ünsal
Count Down Levent Ünsal
Dog
Dog translator Rüzgar Aksoy
Dragon Tuğbey İstanbulluoğlu
Father Cedar Zeki Atlı
Frankenstein’s Monster Talha Sayar
Ghosts
Giant Skeleton İsmail Yıldız
Ginger B. Mann Talha Sayar
God of the Sea Zeki Atlı
Headless Horseman / Mayor Tuğbey İstanbulluoğlu
Horse Canan Yüksek
Indian A Fatih Er
Indian B Talha Sayar
Indian Girl Aysun Topar
Kappagaeru Nazan Diper
Knight Tuğbey İstanbulluoğlu
Kraken İsmail Yıldız
Little Bear Aysun Topar
Little Frog Aysun Topar
MBK (Ayın Ayı Kralı) Sinan Divrik
MIKOSHI Frog İsmail Yıldız
Monkey Levent Unsal
Moon Goddess Canan Yüksek
Mother Cedar Nazan Diper
Mr. Pink Sefa Zengin
Narrator (Kutaro) Ali Rıza Kubilay
Nebula Canan Yüksek
Ninja
Parrot Rüzgar Aksoy
Pig Zeki Atlı
Pikarina Ece Dizdar
Pikarina (True Form) Ece Dizdar
Pirate
Pumpkin Tuğbey İstanbulluoğlu
Rabbit Sefa Zengin
Rat İsmail Yıldız
Robot Dog Talha Sayar
Rooster Sefa Zengin
Scarecrowman Fatih Er
Sheep Fatih Er
Snake Nazan Diper
Sonny Tako Rüzgar Aksoy
Sun Boğaçhan Sözmen
Tiger Talha Sayar
Vampire Fatih Er
Witch Burcu Temel
Wrestler
Ying Yang Suat Güzey


Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!