-->
‘The Sims 3 Into the Future İle Yarınların Sim Dünyasını Keşfedin’

Duyurulanlar arasında The Sims 3 Movie Stuff paketindeki yeni eşyalar da bulunuyor Bugün The Sims Studio’nun en yeni oyunu The Sims 3 Into the Future Genişleme Paketinin piyasaya çıkacağı duyuruldu. Sim’lerin günümüzle gelecek arasında yolculuk yapabilecekleri cesur yeni dünya ile tanışmaya hazırlanın. The Sims 3 Into the Future’da Sim’ler kendilerini yüzlerce yıl sonrasına ışınlayabilecek, yarının dünyasını keşfedebilecek, […]

24.07.2013 | ulasufuk

Duyurulanlar arasında The Sims 3 Movie Stuff paketindeki yeni eşyalar da bulunuyor

Bugün The Sims Studio’nun en yeni oyunu The Sims 3 Into the Future Genişleme Paketinin piyasaya çıkacağı duyuruldu.

Sim’lerin günümüzle gelecek arasında yolculuk yapabilecekleri cesur yeni dünya ile tanışmaya hazırlanın. The Sims 3 Into the Future’da Sim’ler kendilerini yüzlerce yıl sonrasına ışınlayabilecek, yarının dünyasını keşfedebilecek, torunlarıyla tanışabilecek, uçan kaykaylar, jetpack’ler, yiyecek sentezleyiciler gibi geleceğin teknolojilerinde ustalaşabilecekler. Bolca eğleneceksiniz ama sonuçlarına da hazır olmanız gerekecek. Sim’leriniz günümüzde yaptıkları gelecekte şaşırtıcı sonuçlara yol açabilecek.

Bugün ayrıca The Sims 3 Movie Stuff paketi de duyuruldu. The Sims 3 Movie Stuff paketi ile Western, Çizgi Roman Uyarlaması veya Korku gibi ikonik film türlerinden esinlenen yepyeni hikayeler anlatabileceksiniz.

The Sims Studio bugün düzenlediği canlı etkinlik ile The Sims 3 Into the Future’dan oyun içi videosuna ek olarak The Sims 3 Movie Stuff’taki Western-temalı eşyaları da gösterdi. Yayını kaçıran oyuncular www.TheSims.com adresini ziyaret ederek Yapımcı Sarah Nelson’ın The Sims 3 Into the Future’daki zaman yolculuğu ile ilgili günlük yazısını okuyabilirler.

The Sims Studio tarafından geliştirilen The Sims 3 Into the Future ve The Sims Movie Stuff paketi Win/Mac için piyasaya çıkacak. The Sims 3 Into the Future,  PEGI 12 ile derecelendirilmiştir.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz