-->
The Last Of Us’ın Satışları Dünya Çapında 3,1 Milyonu Aştı

PlayStation®3 tarihinin ve 2013 Yılının en çok satan oyunu, ödüllü oyun geliştirici Naughty Dog tarafından geliştirilen The Last Of Us oldu. Dünya çapındaki satışları 3,1 milyon adedi aşan oyun, Türkçe altyazı seçeneği ile Türkiye’deki oyunseverlere de hayatta kalma ve aksiyon unsurlarını unutulmayacak eşsiz bir deneyim ile yaşatıyor. Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) bugün The Last of Us™ oyunun […]

11.07.2013 | ulasufuk

PlayStation®3 tarihinin ve 2013 Yılının en çok satan oyunu, ödüllü oyun geliştirici Naughty Dog tarafından geliştirilen The Last Of Us oldu. Dünya çapındaki satışları 3,1 milyon adedi aşan oyun, Türkçe altyazı seçeneği ile Türkiye’deki oyunseverlere de hayatta kalma ve aksiyon unsurlarını unutulmayacak eşsiz bir deneyim ile yaşatıyor.

Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) bugün The Last of Us™ oyunun küresel satışlarının 3,1 milyon adedi aştığını açıkladı. Sadece PlayStation®3 üzerinde bulunabilen ve tüm eleştirmenlerden büyük övgü toplayan The Last of Us, beklentilerin de ötesine geçerek 2013 yılının en çok satan PS3 oyunu oldu.

Sony Computer Entertainment Worldwide Studios Başkanı Shuhei Yoshida, rekor satışlarla ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Bu satış rakamları The Last of Us’ın büyük başarısının bir göstergesi. Naughty Dog’daki ekipler gerçekten vizyon sahibi insanlardan oluşuyor ve hikâye anlatım yeteneğinde kimse ellerine su dökemez, ki bu oyun da bu durumu tartışmasız olarak gözler önüne seriyor. PlayStation interaktif eğlence sektörünü yeniden tanımlamaya kendini adamış durumda ve The Last of Us bunun mükemmel bir örneğini oluşturuyor.”

Çağrışımlarla hayatta kalmaya hazır mısın?

The Last of Us, cordyceps virüsünün tüm dünyayı etkileyerek insanlığı mahvettiği salgının ardından 20 yıl sonra radikal bir dönüşüm geçirmiş dünyada hayatta kalmaya yönelik çağrışımlarla dolu bir yolculuk sunuyor. Zengin hikâye, oyunun ana karakterleri Joel ve Ellie’nin gözünden insanlığın derinliklerinde keşfe çıkan gerçekçi bir deneyim sunuyor. Hayatta kalma, sadakat, sevgi ve kefaret konularına odaklanan anlatımın eşlik ettiği yolculukları da duygusal yoğunluğa sahip anlarla bezeniyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!