-->
Şirinler Dünyasına Girmeye Hazır Olun!

Ubisoft®, bugün konusunu Columbia Pictures’ ve Sony Pictures Animation’ın aynı isimli filminden alan The Smurfs™ 2 video oyununun Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve  PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için satışa sunulduğunu duyurdu. The Smurfs 2 video oyunu 6 farklı ortamda geçen 30’dan fazla bölümüyle aksiyon macera ve platform türlerinin birleşimini sunuyor. Oyuncular […]

23.07.2013 | ulasufuk

Ubisoft®, bugün konusunu Columbia Pictures’ ve Sony Pictures Animation’ın aynı isimli filminden alan The Smurfs™ 2 video oyununun Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve  PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için satışa sunulduğunu duyurdu.

The Smurfs 2 video oyunu 6 farklı ortamda geçen 30’dan fazla bölümüyle aksiyon macera ve platform türlerinin birleşimini sunuyor. Oyuncular filmde rol alan, aralarında Şakacı Şirin, Şirine ve Gözlüklü Şirin’in de bulunduğu dokuz Şirin’den (dördü başlangıçta, beşi açılabilir) birini seçecek ve öncelikle Paris ve Büyülü Orman gibi filmde yer alan bölgelere ışınlanarak maceralarına başlayacaklar. Oyuncular daha sonra Korkunç Orman, Soğuk Tundra ve Lav Ormanı gibi video oyuna özel bölgelerde yolculuklarına devam edecekler. Tüm macera 4 oyuncuya kadar birlikte oynanabilecek.

Oyuncular oyun boyunca 20’den fazla farklı Şirin’le karşılaşıp onları Şirinler Köyü’ne gönderecek ama bu sırada aralarında Gargamel ve Azman gibi ünlü kötüler ve Haylazlar gibi yeni düşmanların da bulunduğu 12 farklı tür düşman ve 6 bölüm sonu düşmanıyla savaşacaklar.

The Smurfs 2 video oyunu hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.TheSmurfsGame.com adresini ziyaret edin.

‘Şirinlerin hikayesi 1958’de başladı’

Peyo tarafından yaratılan Şirinler’in hikayesi 1958 yılında çizgi roman olarak başlamış, daha sonra küçük ve büyük ekranda sevenleriyle buluşmuştur. Yıllar içinde bu küçük mavi karakterler yalnızca sayfalar ve ekranlar ile sınırlı kalmamış, milyonlar satan CD ve plaklara, figür ve oyuncak serilerine ve daha birçok ürüne ilham kaynağı olmuştur. Toplamda 3000’in üzerinde farklı ürün üretilmiş, dünyanın önde gelen marka ve firmaları mesajlarını Şirinler’in yardımıyla duyurmuştur. Sürekli olarak ortaya çıkan yeni projelerle Şirinler’in başarısı tüm dünyaya yayılmıştır.

 

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!