-->
Konami Castlevania: Lords of Shadow Serisinden Yeni Ekran Gürüntülerini Yayınladı

Kaliforniya’nın San Diego şehrinde Comic Con Internation 2013 devam ederken Konami Digital Entertainment, Inc. de bugün aralarında yeni çıkacak olan Castlevania: Lords of Shadow 2 ve PC için  Castlevania: Lords of Shadow Ultimate Edition da bulunduğu başarılı Castlevania: Lords of Shadow serisinden yeni ekran görüntülerini yayınladı. Castlevania: Lords of Shadow 2 Castlevania: Lords of Shadow […]

22.07.2013 | ulasufuk

Kaliforniya’nın San Diego şehrinde Comic Con Internation 2013 devam ederken Konami Digital Entertainment, Inc. de bugün aralarında yeni çıkacak olan Castlevania: Lords of Shadow 2 ve PC için  Castlevania: Lords of Shadow Ultimate Edition da bulunduğu başarılı Castlevania: Lords of Shadow serisinden yeni ekran görüntülerini yayınladı.

Castlevania: Lords of Shadow 2

Castlevania: Lords of Shadow 2 günümüz dünyasında geçen epik bir macera ile geri dönüyor. Serinin hayranları ilk kez Dracula rolünde oynayacak ve “Lords of Shadow” efsanesinin şok edici sonuyla karşılaşacaklar.

Castlevania: Lords of Shadow 2’de Dracula bir kez daha dirilmiş, zayıf düşmüş halde ölümsüzlük bağından kurtulmanın yollarını aramaktadır. Kıyameti getirmek ve asırlar önceki mağlubiyetinin intikamını almak için geri dönen Şeytan tarafından tehdit edilmektedir. Dracula, Şeytan’ı mağlup edip ebedi istirahatına kavuşmak için eski güçlerini geri kazanmalı ve Ölüm ile işbirliğine gitmelidir.

Daha önce yayınlanmamış bu ekran görüntülerinde Dracula’yı düşmanlarının yaşam gücünü emerek enerji kazanmasını sağlayan “Void Sword” silahını kullanırken görüyorsunuz.

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!