-->
ConquerX2” Online Bugün Etkinlikler ve Oyunculara Yönelik Ödüllerle Resmi Olarak Açılıyor

Galaksiler Arası Egemenlik Yarışı Bugün Başlıyor; Oturum Açın ve Yok Edin! OnNet Avrupa, Asya’da çoktan popüler hale gelen ücretsiz çevrimiçi uzay simülasyon oyunu ConquerX2‘nin bugün tüm Avrupa’da oyuncuların kullanımına açıldığını duyurdu. Galaksiler arası devasa imparatorluklar, gümbürtülü taktik savaşlar ve araştırma ve inşa yetenekleri bulunan ConquerX2 oyuncuların güçlü filolar kurmasını ve tüm galaksiyi kaplayan imparatorluklar inşa […]

19.07.2013 | ulasufuk

Galaksiler Arası Egemenlik Yarışı Bugün Başlıyor; Oturum Açın ve Yok Edin!

OnNet Avrupa, Asya’da çoktan popüler hale gelen ücretsiz çevrimiçi uzay simülasyon oyunu ConquerX2‘nin bugün tüm Avrupa’da oyuncuların kullanımına açıldığını duyurdu. Galaksiler arası devasa imparatorluklar, gümbürtülü taktik savaşlar ve araştırma ve inşa yetenekleri bulunan ConquerX2 oyuncuların güçlü filolar kurmasını ve tüm galaksiyi kaplayan imparatorluklar inşa etmesini sağlıyor. Oyuncular Resmi Açılışta hemen oynamaya başlayabilir ve özel etkinliklere ve yarışmalara katılarak bir Samsung Galaxy Tab, bir yeni Samsung Galaxy S4, 100 Avroya varan 5 Amazon hediye kartı ve daha başka ödüller kazanabilir! Daha fazla bilgi almak ve ConquerX2 oynamaya başlamak için http://bit.ly/1auI9pj

OnNet Avrupa Üretim Müdürü Kyeong Yoon, “Oyunu iyileştirmemize ve hayranların istediği özellikler eklememize yardımcı olan harika görüşler sağlayan Kapalı Beta test oyuncularımıza teşekkür ediyoruz” diyor. “ConquerX2‘nin Asya’daki başarısı sayesinde şimdi oyunu Avrupa’daki kitlelere sunmaktan heyecan duyuyoruz”.

ConquerX2‘de her oyuncu düşmanlarını yok etmeyi ve sonunda evreni fethetmeyi hedefleyen bir imparator olarak hüküm sürer, gezegenlerinin inşasını idare eder ve güçlü sancak gemilerinden ve özel amaçlı uzay gemilerinden oluşan büyük filolar kurar. Zayıf ve güçlü yönleri oyunculara çeşitli seçenekler sunan 12 farklı tipte gemiden oluşan filolar kurun ve uzaydaki galaksilerde yaptığınız stratejik savaşlarda bunlara komuta edin.

35 farklı türde yapı inşa edin ve görevleri tamamlayarak ek bonus kazanın. Barış içinde hüküm sürmek isteyen imparatorlar içinse, ticaret sistemi sayısız büyüme ve anlaşmazlıkları çözme fırsatları sunuyor. Girift casusluk sistemi imparatorların rakiplerinden gizli bilgiler almalarını sağlıyor.

Oyuncular ConquerX2‘nin Büyük Patlama, Aurora ve diğer çeşitli muhteşem topluluk etkinlikleri dahil olmak üzere Resmi Açılış etkinlikleri sırasında Karanlık Güç (oyun içindeki para birimi), bir Samsung Galaxy Tab, bir yeni Samsung Galaxy S4, 100 avroya varan 5 Amazon hediye kartı ve başka hediyeler kazanabilir!

 

 

Etkinlik Ayrıntısı

http://bit.ly/15KXU8a

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!