-->
Chris Bountaloudis, 2013 Yu-Gi-Oh! Avrupa Şampiyonu Oldu!

Prestijli WCQ: 2013 Avrupa Şampiyonasını kazanan 17 yaşındaki Yunan oyuncu Las Vegas’ta düzenlenecek olan Yu-Gi-Oh! Dünya Şampiyonasında Avrupa’yı temsil edecek. Avrupa çapındaki 23 ülkeden 1100’den fazla oyuncu 28-30 Haziran tarihlerinde Frankfurt Fair’de diğer Düello severlerle mücadele ederek Yu-Gi-Oh! Avrupa Şampiyonu olabilmek için ter döktü. Chris Bountaloudis, Frankfurt’taki Messe fuar salonunda iki gün boyunca yapılan 17’den […]

02.07.2013 | ulasufuk

Prestijli WCQ: 2013 Avrupa Şampiyonasını kazanan 17 yaşındaki Yunan oyuncu Las Vegas’ta düzenlenecek olan Yu-Gi-Oh! Dünya Şampiyonasında Avrupa’yı temsil edecek.

Avrupa çapındaki 23 ülkeden 1100’den fazla oyuncu 28-30 Haziran tarihlerinde Frankfurt Fair’de diğer Düello severlerle mücadele ederek Yu-Gi-Oh! Avrupa Şampiyonu olabilmek için ter döktü.

Chris Bountaloudis, Frankfurt’taki Messe fuar salonunda iki gün boyunca yapılan 17’den fazla zorlu raundun ardından geriye kalan son Düellocu olarak şampiyonluğu kazandı.

Spellbook Destesiyle oynayan Chris, Pazar akşamı yapılan finalde Almanya’da Michel Grüner ve onun Dragon Ruler destesine karşı mücadele verdi. Her iki Haftasonu boyunca yeteneklerini sergileyen iki Düellocunun karşılaşması, 17 yaşındaki Bountaloudis’in Kycoo the Ghost Destroyer kartını oyuna sürerek maçı kazanmasıyla sonuçlandı.

Chris’in ödül paketinde 2013 Avrupa Şampiyonu unvanı ve kazandığı kupaya ek olarak 64 GB iPad, özel ödül kartı ve 10-11 Ağustos haftasonunda Las Vegas’ta düzenlenecek Dünya Şampiyonası için seyahat ve konaklama giderlerinin karşılanması da bulunuyor.

Chris, her kıtadan en iyi oyuncuların unvan için kıyasıya kapışacakları Yu-Gi-Oh! Trading Card Game 2013 Dünya Şampiyonasında Michel ve diğer iki yarı finalist, İtalyan Valerio Rozza ve Sergio Soldani ile birlikte Avrupa’yı temsil edecek.

Bu yılki WCQ: 2013 Avrupa Dragon Duel Şampiyonasını Frankfurt’tan Niels Kühnberger kazanmıştı. Niels kendi yaş grubundaki 53 diğer oyuncuyu geçmiş ve ana turnuva ile birlikte düzenlenecek Gençler Dünya Şampiyonasına katılma hakkı elde etmişti.

WCQ: Avrupa Şampiyonası ana turnuvasına katılma hakkı elde edemeyen Düellocular dev Yu-Gi-Oh! kartları, oyun matları ve ‘Digvorzhak, King of Heavy Industry’ YCS Ödül Kartı gibi diğer ödüller kazanabilecekleri diğer etkinliklere katılmak için şampiyonaya davetliler. Pazar günü düzenlenen özel YCS Deneme turnuvasında İsrail’den Marcus Ido Avrupa’daki YCS etkinliğine seyahat kazanmıştı.

Düellocular Avrupalı rakiplerine karşı heyecanlı savaşlara katılmak için fazla beklemek zorunda kalmayacaklar. Kapalı Deste Oyununu içerecek olan ikinci Avrupa Yu-Gi-Oh! Şampiyonası Belçika’nın Brüksel şehrinde 31 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!