-->
Call of Duty: Ghosts, Ön Sipariş Hediyesi Olan İndirilebilir Bonus Harita İle İşleri Daha da Kızıştırıyor

Activision, Yeni Nesil Call of Duty® İle İlgili Yeni Çokluoyuncu Bilgilerini Paylaştı  Dinamik “Free Fall” Haritası Sürekli Olarak Değişen Ortamıyla Oyunculara Yepyeni Bir Çokluoyuncu Deneyimi Sunacak Bir nesle damgasını vuran ve 5 Kasım’da çıtayı bir kez daha yükseltecek olan seri, Call of Duty: Ghosts’un merakla beklenen çokluoyuncu modu için özel bir ön sipariş bonusu sunuyor. […]

02.07.2013 | ulasufuk

Activision, Yeni Nesil Call of Duty® İle İlgili Yeni Çokluoyuncu Bilgilerini Paylaştı 

Dinamik “Free Fall” Haritası Sürekli Olarak Değişen Ortamıyla Oyunculara Yepyeni Bir Çokluoyuncu Deneyimi Sunacak

Bir nesle damgasını vuran ve 5 Kasım’da çıtayı bir kez daha yükseltecek olan seri, Call of Duty: Ghosts’un merakla beklenen çokluoyuncu modu için özel bir ön sipariş bonusu sunuyor. Katılımcı mağazalardan ön sipariş veren oyuncular, oyunun çıkışıyla birlikte yeni dinamik harita mekaniğini içeren Free Fall indirilebilir bonus haritasına sahip olacaklar. Free Fall konsolların en iyi çokluoyuncu deneyiminde oyuncuların değişken ortamlarda nasıl mücadele edeceklerine dair fikir verecek.

Call of Duty: Ghostsun yeni dinamik harita mekaniğinin örneklerinden biri olan Free Fall oyuncuları yıkılmanın eşiğindeki bir gökdelene bırakacak. Açık gökyüzüne uzanan yangın merdivenleri, zemin boyunca ilerleyen asansör boşlukları ve şehir sokaklarından yüzlerce metre yükseklikte korkutucu bir cam zemine dönüşmüş pencereler. Free Fall’daki yakın mesafeli çatışma ortamı, bu harabe gökdelen maç sırasında yıkılmaya devam ettikçe daha da heyecanlı hale gelecek. Meydana gelen sarsıntılar gökdelenin daha da yıkılmasına neden olacak, nişan almayı zorlaştıracak ve haritada gerçek zamanlı olarak yeni yollar ve geçitler ortaya çıkacak.

“Dinamik harita mekanikleri oyuncuların oyuna yaklaşımını değiştirecek ve Free Fall da bu yeni mekaniği en iyi gösteren haritalardan biri,” diyor Infinity Ward Baş Yapımcısı Mark Rubin. “Maç sırasında dünyanın geometrisi değişmeye devam edecek ve oyuncular da buna anında uyum sağlamak zorunda olacaklar. Bu, oyuncuların yeni stratejiler geliştirmesini gerektiren ve sürekli olarak değişim sunan, eğlenceli bir yeni özellik. Ve bu, Ghosts’un çokluoyuncu modlarındaki yeni özelliklerden yalnızca birisi. Önümüzdeki haftalarda paylaşacağımız yeni bilgiler için şimdiden sabırsızlanıyoruz.”

Call of Duty: Ghosts, published by Activision Publishing, Inc., a wholly owned subsidiary of Activision Blizzard (Nasdaq: ATVI)’ın sahibi olduğu Activision Publishing, Inc. tarafından yayınlanacak olan, orijinal Call of Duty’i ve çığır açan Call of Duty®: Modern Warfare® serisini yaratan Infinity Ward tarafından geliştirilen Call of Duty: Ghosts yepyeni, yeni nesil motor ile güçlendirilmiş yeni bir dünya, hikaye, karakterler ve deneyim sunacak. Call of Duty: Ghosts bu mega-hit seri için ileriye doğru atılan büyük bir adım olmakla kalmayacak, yeni nesil konsollarda nelerin mümkün olduğunu da gözler önüne serecek.

Call of Duty: Ghosts Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için 5 Kasım’da piyasaya çıkmış olacak. Call of Duty: Ghosts daha sonra ise Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation® 4 için de satışa sunulacak. Call of Duty: Ghosts henüz ESRB tarafından derecelendirilmemiştir. Daha fazla bilgi için www.callofduty.com/ghosts, www.facebook.com/CODGhosts adreslerini ziyaret edebilir veya @InfinityWard Twitter adresini takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!