-->
Angry Birds Star Wars Oyun Sistemleri İçin Duyuruldu

Activision Publishing, Inc. ve Rovio Entertainment, Oyun Sistemleri için Angry Birds Star Wars’u Duyurdu Kuş sürüsü sizinle olsun! Activision Blizzard, Inc.’in (NASDAQ: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing, Inc. bugün Rovio Entertainment Ltd. ve Lucasfilm Ltd. işbirliğiyle popüler mobil oyun Angry Birds™ Star Wars®’un 29 Ekim 2013 tarihinde ilk kez oyun konsol sistemlerinde piyasaya çıkacağını duyurdu. Yeni […]

18.07.2013 | ulasufuk

Activision Publishing, Inc. ve Rovio Entertainment, Oyun Sistemleri için Angry Birds Star Wars’u Duyurdu

Kuş sürüsü sizinle olsun! Activision Blizzard, Inc.’in (NASDAQ: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing, Inc. bugün Rovio Entertainment Ltd. ve Lucasfilm Ltd. işbirliğiyle popüler mobil oyun Angry Birds™ Star Wars®’un 29 Ekim 2013 tarihinde ilk kez oyun konsol sistemlerinde piyasaya çıkacağını duyurdu. Yeni bölümler, özellikler ve platforma özel tasarım unsurlarıyla dolu olacak bu yeni versiyonlar Microsoft Xbox 360® oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, PlayStation®Vita, Nintendo’s Wii™ ve Wii U™ sistemleri ve Nintendo 3DS™ el konsolu sistemi için satışa sunulacak.

“Geçen sene piyasaya çıktığı günden bugüne 100 milyondan fazla kez indirilen Angry Birds Star Warspop kültür eğlencesinin iki büyük ismini, bu galaksi dışı oyun deneyiminde bir araya getirmişti,” diyor Rovio Entertainment Oyunlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jami Laes. “Angry Birds ve Star Wars™ milyonlarca hayranı olan isimler; bu sevilen isimlerin birlikteliğini tatil döneminde dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla buluşturmak için Activision ile ortaklığa gitmekten büyük heyecan duyuyoruz.”

Angry Birds™ ve Angry Birds™ Space’in bağımlılık yapıcı mekanikleri üzerine kurulan Angry Birds Star Wars ana oyun tasarımını ve önceki oyunların eğlenceli yapısını, Star Wars evreninin ikonik özelliklerini yansıtan yeni karakterler, mücadeleler ve ortamlarla zenginleştiriyor. Oyunda Angry Birds Star Wars mobil oyunundaki 200 bölüme ek olarak daha önce görülmemiş 20 özel bölüm ve seride ilk defa çokluoyuncu modları da bulunuyor. Birlikte en yüksek puanlara ulaşmak için arkadaşlarınız veya ailenizle iki kişilik işbirliği modunda oynayabilir veya rekabet moduna dört oyuncuya kadar karşılıklı mücadele verebilirsiniz.Ayrıca oyunda başarılar ve ödüller, liderlik sıralamaları, HD grafikler (HD sistemlerde), açılabilir bonus bölümler, eşyalar ve içerikler de bulunuyor.

 

BASIN BÜLTENİ

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!