-->
World of Tanks 8.6 ile Gelen Yeni Ağır Silah Üniteleri Taş Üstünde Taş Bırakmıyor

Dünyanın önde gelen ücretsiz devasa online geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, World of Tanks için 8.6 güncellemesini duyurdu. Güncelleme, şu anda Avrupa’da indirilebilir durumda. Diğer bölgelerse, bu ayın sonu ve gelecek ayın başında bu güncellemeye kavuşacaklar. Güneydoğu Asya’daki oyuncular 20 Haziran’da, Amerika ve Güney Kore’dekiler ise sırasıyla 25 Haziran ve 4 Temmuz’da 8.6 güncellemesini indirebilecekler. […]

21.06.2013 | ulasufuk

Dünyanın önde gelen ücretsiz devasa online geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, World of Tanks için 8.6 güncellemesini duyurdu. Güncelleme, şu anda Avrupa’da indirilebilir durumda. Diğer bölgelerse, bu ayın sonu ve gelecek ayın başında bu güncellemeye kavuşacaklar. Güneydoğu Asya’daki oyuncular 20 Haziran’da, Amerika ve Güney Kore’dekiler ise sırasıyla 25 Haziran ve 4 Temmuz’da 8.6 güncellemesini indirebilecekler.

Yeni güncelleme ile oyun içi ekonomiye pek çok değişiklik ve düzenleme geliyor. Yeni eklenen SPG’ler ile, Seviye 10’a kadar olan araç serileri daha da güçlenecek. Yeni eklenen ağır silah üniteleri haricinde güncelleme, premium bir İngiliz Tankı A33 Excelsior ile Kore baz alınarak tasarlanmış yeni bir savaş alanı olan Sacred Valley’ide içeriyor:

Görsellerhttp://213.184.232.58/press/WoT/Update_8_6/Release_Assets/WoT_Assets_Update_8_6_Eng.zip

Video: http://213.184.232.58/press/WoT/Update_8_6/Release_Assets/WoT_Video_Teasers_Update_8_6_Eu.zip

Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=-eysIRa3hEA

Ekran Görüntüleri: http://213.184.232.58/press/WoT/Update_8_6/Release_Assets/WoT_Assets_Update_8_6_Artwork.zip

World of Tanks Hakkında

World of Tanks, zırhlı tanklarla savaşı konu alan dünyanın ilk takım tabanlı DVO’sudur. Dünya çapındaki savaşlarda İkinci Dünya Savaşı tanklarının epik çarpışmalarında kendinizi test edin. Bu savaşlarda Amerika, Almanya, Sovyetler Birliği, Fransa, İngiltere ve Çin’den, tarihi gerçeklere uygun olarak hazırlanmış 300 zırhlı aracı kullanabilirsiniz.

World of Tanks’e katılın:

https://worldoftanks.eu/play/tr/

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!