-->
World of Tanks 60 Milyon Kayıtlı Kullanıcıya Ulaştı

Dünyanın lider ücretsiz devasa online oyun geliştirici ve yayıncılarından Wargaming, bugün firmanın amiral gemisi olan World of Tanks’in oyuncu sayısının 60 milyonu geçtiğini duyurdu. Bu yıl E3’te World of Tanks, Wargaming’in, 10,000m2’lik devasa standında (Güney Salonu, 601) özel bir alana sahip olacak. World of Tanks, fuar boyunca, 10 yüksek teknolojili oyun istasyonunda oynanabilir ve katılımcılara […]

13.06.2013 | ulasufuk

Dünyanın lider ücretsiz devasa online oyun geliştirici ve yayıncılarından Wargaming, bugün firmanın amiral gemisi olan World of Tanks’in oyuncu sayısının 60 milyonu geçtiğini duyurdu.

Bu yıl E3’te World of Tanks, Wargaming’in, 10,000m2’lik devasa standında (Güney Salonu, 601) özel bir alana sahip olacak. World of Tanks, fuar boyunca, 10 yüksek teknolojili oyun istasyonunda oynanabilir ve katılımcılara kendilerini savaş alanında deneme fırsatı sunar olacak. Wargaming, kayıtlı oyuncuların 60 milyona ulaşmasını kutlamak adına, oyunun Dünya çapında başarıya ulaşmasını sağlayan aksiyonunu ve takım bazlı taktik oynanışını gösteren yepyeni bir World of Tanks sinematik video yayınladı.

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!