-->
Wargaming’in Beklenen Oyunu World of Warplanes, Açık Beta Tarihine Kavuştu

2 Temmuz’dan İtibaren İlk Uçuş Testleri Başlıyor Önde gelen free-to-play geliştirici ve yayıncısı Wargaming, merakla beklenen oynaması bedava uçak savaş oyunu World of Warplanes’in  2 Temmuz 2013’te açık beta testinin başlayacağını duyurdu. 1930’ların sonundan Kore Savaşı’nın başlangıcına kadar olan süreçte kullanılan uçaklarla yapılan mücadeleyi konu alan oyun, sanal pilotların 15’e 15 mücadelesine yer veriyor. Ve […]

13.06.2013 | ulasufuk

2 Temmuz’dan İtibaren İlk Uçuş Testleri Başlıyor

Önde gelen free-to-play geliştirici ve yayıncısı Wargaming, merakla beklenen oynaması bedava uçak savaş oyunu World of Warplanes’in  2 Temmuz 2013’te açık beta testinin başlayacağını duyurdu.

1930’ların sonundan Kore Savaşı’nın başlangıcına kadar olan süreçte kullanılan uçaklarla yapılan mücadeleyi konu alan oyun, sanal pilotların 15’e 15 mücadelesine yer veriyor. Ve bu mücadelede göklerin hakimi olmak sadece tetiğe basmak değil, taktiksel düşünce ve takım ruhu da gerek. Birleşik Devletler, Rus, Alman ve Japon uçaklara evsahipliği yapan World of Warplanes, gökyüzüne bahşedilmiş bu ikonik savaşçıların kokpitlerini oyunculara açıyor.

World of Warplanes, açık beta sürecinde pilotlara çeşitli oyun içi taktik ipuçlarıyla uçak savaşının inceliklerini anlatacak. Bu süreçte oyun, mürettebatın yerleşimi ve yeteneklerinin gelişimini, sarf malzemeleri ve premium mühimmata ulaşımı da oyunculara öğretiyor olacak. Yeni bir tutorial ve iki yeni harita gibi diğer özellikleri de cabası.

Bu açık beta ile birlikte gerçekleşecek olan bir diğer heyecan verici şey de, Wargaming’in önceden açıkladığı Birleşik Premium Hesap’ın da kullanıcılarla buluşacak olması. Bu yeni hesap türü ile oyuncular, premium hesaplarını tüm Wargaming oyunlarında kullanabilecekler. Açık beta esnasında pilotlar, Birleşik Premium Hesap için kullanabilecekleri oyun içi jetonlar kazanacaklar.

Wargaming Global Yayıncılık Başkan Yardımcısı Andrew Yarantsau, konu hakkında şu açıklamalarda bulundu: “World of Warplanes’in açık betaya açılması, bizleri çok ama çok heyecanlandırdı. Kapalı beta süreci de çok başarılı geçti ve oyunculardan aldığımız pek çok geribildirim, oyunu şekillendirmemizde bize yardımcı oldu.”

Yarantsau, Birleşik Premium Hesap ile ilgili de şunları söyledi: “Bunun yanı sıra oyuncuların, Wargaming oyunlarına büyük bir katkıda bulunacağına inandığımız Birleşik Premium Hesap özelliğini deneme fırsatı bulacak olmaları da bizleri çok heyecanlandırıyor.”

Oyuna katılmak için şu adresi ziyaret edin: http://worldofwarplanes.eu/

Yetenek Ağacı: http://213.184.232.58/press/WoWP/0_4_3/WoWP_Tech_Trees_OBT_Start.zip

Ekran Görüntüleri:  http://213.184.232.58/press/WoWP/0_4_3/WoWP_Assets_OBT_Start_Eng.zip

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!


Abu Dhabi’de düzenlenen LG etkinliğinde yılın en önemli ürünleri sergileniyor.


Orijinal Erangel haritası nostaljik grafikler ve eski oyun dengeleriyle yalnızca iki haftalığına sizlerle.


LG’nin Mayıs ayı itibariyle Türkiye pazarına sunacağı 2024 Serisi 83, 77 ve 65 inç G4 ve 83 inç C4 modelleri, LG Online Mağaza’ya özel LG StandbyME veya LG GX Soundbar hediye fırsatıyla ön siparişe açılıyor.