-->
Ubisoft Yeni Nesil İçin Yeni Oyununu Duyurdu: Tom Clancy’s The Division

Firma Online, Açık-Dünya Aksiyon Rol Yapma Oyunu Türü İle Tom Clancy Evrenini Bir Araya Getiriyor. Ubisoft Electronic Entertainment Expo (E3) fuarında bugün, Tom Clancy’s The Division’ın geliştirilmekte olduğunu duyurdu. Devrim yaratacak olan bu online, açık dünya aksiyon RYO’su Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi için çıkacak. The Division’ın çıkış […]

12.06.2013 | ulasufuk

Firma Online, Açık-Dünya Aksiyon Rol Yapma Oyunu Türü İle Tom Clancy Evrenini Bir Araya Getiriyor.

Ubisoft Electronic Entertainment Expo (E3) fuarında bugün, Tom Clancy’s The Division’ın geliştirilmekte olduğunu duyurdu. Devrim yaratacak olan bu online, açık dünya aksiyon RYO’su Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi için çıkacak. The Division’ın çıkış tarihi 2014 olarak açıklandı.

Tom Clancy’s The Division, World in Conflict serisi ile ünlenen İsveç merkezli Ubisoft stüdyosu Massive™ Entertainment tarafından geliştiriliyor.

The Division, New York’ta Kara Cuma gününde ortaya salınan ölümcül bir virüsün şehri kasıp kavuruşunun üç hafta sonrasında geçiyor. Şehrin temel hizmetleri birer birer çökmüştü. Toplum kaos içindeydi. Başkan 51. Maddeyi yürürlüğe sokmuş, çok özel taktik ajanlardan oluşan gizli The Division birimi devreye girmişti. Sıradan hayatlar yaşıyor gibi görünen Division ajanları bu tür acil durumlarda, emir komuta zincirinden bağımsız olarak hareket edebilmek üzere eğitim görmüşlerdi. Işıklar söndüğünde, görevleri başladı.

Tom Clancy’nin gerçekçililiğe büyük önem veren evreninde oyuncular, New York’un hayatta kalmak için her şeyi yapmaya hazır klanlar tarafından ele geçirilen ve yağmalanan tanıdık sokakları ve anıtları ile karşılaşacaklar. Central Park’tan metroya, Özgürlük Anıtı’na kadar hiçbir yer güvenli olmayacak. Keşif, savaş ve RYO oyuncu gelişiminin ön planda olduğu kalıcı, online, açık-dünya New York’u ile buluşmaya hazır olun.

“Tom Clancy’s The Division’daki amacımız insanların online RYO’ları oynama şeklini tamamen değiştirmek,” diyor Ubisoft baş yapımcısı Fredrik Rundqvist. “Yeni nesil konsolların gücünü arkasına alan The Division oyuncuları nefes kesici bir çokluoyuncu macerasının ortasına bırakacak. Oyuncular Tom Clancy oyunlarına ün kazandıran gerçekçiliği koruyan oyunda toplumun çöküşüne şahit olurken savaşacak ve birlikte çalışacaklar.”

Oyun bugüne kadar farklı serilerde dünya çapında 76 milyonun üzerinde satan Tom Clancy’s™ evreninde geçen en son oyun. Ubisoft’un yakında çıkacak olan Tom Clancy markalı oyunları arasında Ubisoft Toronto tarafından geliştirilmekte olan, günümüzde geçen ve teknik yenilikler ve kaliteyi üst seviyeye çıkaran hikayesiyle Tom Clancy’s Splinter Cell® Blacklist™ de bulunuyor. Daha fazla bilgi için www.thedivisiongame.com adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!